У кого був суд з Кредит-капіталом?

СУД ПРОГРАЛА Я. Будем апеляцію подавати, щоб зменшити суму.
А вы з адвокатом захищались?
Ппц блин ,вот как же так . Надеюсь там не как у меня,кредит капитал хочет с тела 1000 сбить 20 000 ? Говорят можем до 15 скинуть или ждите ИНН в сентябре.С-ки
Я жалобу в НБУ на них написал, вдруг поможет и успеют рассмотреть.

Капітал виграє суди , це вже несмішно
Отож бо.... тому й уточняла в форумчан, я просто пробувала вирішити питання, коли вже надпис був і я подала в суд, але все-одно в позасудовому порядку дуже багато просять + ще й виконавцю, послала їх. Довелося з роботи офіційно звільнитися. В місцевому суді за минулі місяці знайшла 2 рішення (суто за мфо, адже переважно в них суди з договорами факторингу по банках), в одному 2.5 тіла (причому з юристом), в іншому - тіло+% до просрочки. Хз від чого залежить, від судді, терміну знаходження договору суто в КК чи ще від чогось.
СУД ПРОГРАЛА Я. Будем апеляцію подавати, щоб зменшити суму.
Удачі, вірю що не все програно, може, суддя, як то кажуть, свій був. Бо виконавці у них ручні в кожній області свої, то точно.

У нас было уже 2 заседания по сносу надписи по кредит капиталу. Надеемся что все будет ок. Судимся без адвоката но с помощью форума. Нет документов по нот.надписи.нет нотариуса вообще.

У нас было уже 2 заседания по сносу надписи по кредит капиталу. Надеемся что все будет ок. Судимся без адвоката но с помощью форума. Нет документов по нот.надписи.нет нотариуса вообще.

Наш адвокат сказав, що вони не подають доки на вимогу суду і за три засідання ВНН заносять за неподачею доказів зі сторони шараги. У них же договори переуступки фіктивні. Але питання. Якось по якимось боргам вони все ж до суду подають після знесення припису.

А Вам юристи сайту допомагають з подачею до суду?

В мене сьогодні суд з ними по знесенню ВН, перше засідання.

Наш адвокат сказав, що вони не подають доки на вимогу суду і за три засідання ВНН заносять за неподачею доказів зі сторони шараги. У них же договори переуступки фіктивні. Але питання. Якось по якимось боргам вони все ж до суду подають після знесення припису.

А Вам юристи сайту допомагають з подачею до суду?
Юристы поддерживают.
подаю и позовы делаю я сама

А вы з адвокатом захищались?
Ппц блин ,вот как же так . Надеюсь там не как у меня,кредит капитал хочет с тела 1000 сбить 20 000 ? Говорят можем до 15 скинуть или ждите ИНН в сентябре.С-ки
Я жалобу в НБУ на них написал, вдруг поможет и успеют рассмотреть.
З юристом. Я і з авентус ом суд програла.
В моєму випадку програв
Вони подали на вас на повернення коштів згідно кредиту?

З юристом. Я і з авентус ом суд програла.

Вони подали на вас на повернення коштів згідно кредиту?
Я с Авентусом суд выиграл по снесению ИНН. Причём так, что они даже в суд теперь не могут подать, потому что в пояснительной части судебного решения есть слова о том, что я с ними никакой договор не заключал, договор не подписывал, соответственно у меня с ними нет никаких кредитных отношений

Ні,він зробили. І ми його знесли. На апеляцію не подавали.
Я теж знесла ВН, але тоді і авентус і к капіт. Подали на мене до суду на повернення коштів згідно кредиту і обидва суди мною програні
Я с Авентусом суд выиграл по снесению ИНН. Причём так, что они даже в суд теперь не могут подать, потому что в пояснительной части судебного решения есть слова о том, что я с ними никакой договор не заключал, договор не подписывал, соответственно у меня с ними нет никаких кредитных отношений
Я теж ВН виграла, а тоді авентус подав на мене до суду і виграв, причому скільки авентус попросив-стільки суд і задовольнив
А юрист у вас с форума или свой?
З форма YRISTO20
А юрист у вас с форума или свой?
YRISTO2020 з форуму

Останнє редагування:
Я теж знесла ВН, але тоді і авентус і к капіт. Подали на мене до суду на повернення коштів згідно кредиту і обидва суди мною програні

Я теж ВН виграла, а тоді авентус подав на мене до суду і виграв, причому скільки авентус попросив-стільки суд і задовольнив

З форма YRISTO20

YRISTO2020 з форуму
Всё зависит от того, что у вас было написано в пояснительной части решения суда по снесению ИНН. Если у вас там было написано, что судом установлено, что вы заключили договор с Авентус , или что судом установлено, что вы получили деньги, то естественно они подали в суд уже на вас и выиграли.

Всё зависит от того, что у вас было написано в пояснительной части решения суда по снесению ИНН. Если у вас там было написано, что судом установлено, что вы заключили договор с Авентус , или что судом установлено, что вы получили деньги, то естественно они подали в суд уже на вас и выиграли.
не написано)))
если верить решению суда, даже отзыв на иск не подавался(((

не написано)))
А можно посмотреть дело? Можете скинуть ссылку. Я сравню с тем, что у меня написано.
не написано)))
У меня Авентус отзыв подавали и даже договор прислали вместе с отзывом.

Назад
Угорі