Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не понял?а шо по чём? Огласите весь список, пжалста
сколько хотели, за сколько закрыли)Не понял?
48 000 - хотелисколько хотели, за сколько закрыли)
ну... в целом приемлемо48 000 - хотели
33 000 - оплачено по "гарантийному листу"
А я з Вами незгідний...Практика з вами не згодна, нажаль
То таке. БуваєА я з Вами незгідний...
Так, для прикладу (відповідачі - не мої клієнти):То таке. Буває
В даному випадку це не має сенсу. Суд це тисяч 15 захист з суд збором на апеляцію, шанси виграти 3 справи на 100. Тобто пропозиція 33 тис з 46 виглядає цілком нормально. Хіба що ідейна людина, яка готова ті 15к просто витратити і не отримати жодного результату. А потім ще сплачувати 46 к і послуги виконавця зверху. На круг вийде більше 60к, замість 33. Великий ризик. Я маю одну таку справу не дуже перспективну для мене, але на то є певні причини, чому я вирішила захищатися.Так, для прикладу (відповідачі - не мої клієнти):
Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua
reyestr.court.gov.ua
reyestr.court.gov.ua
Позови задовольняють частково, навіть коли позичальник не захищається від завищених нарахувань.Єдиний державний реєстр судових рішень
reyestr.court.gov.ua
Я так зробив.Якщо буде гарантійний лист на руках і буде сума сплачена вони забирають позов. Це якщо вам вигідно. Друге МФО тоже скинули гарантійний лист,позов вже був в суді тільки розгляду справи ще не було.Воно хотіло всю суму з адвокатом і судовим сбором. Тому мені не було вигідно до суду чи після суду. Я не заплатив і чекаю на рішення.Що скажете, вони воду мутять, чи все так і працює з ними коли вже позов у суді?
Захищатись потрібно завжди. Іноді - з фінансових міркувань, але завжди це - справа честі.В даному випадку це не має сенсу. Суд це тисяч 15 захист з суд збором на апеляцію, шанси виграти 3 справи на 100. Тобто пропозиція 33 тис з 46 виглядає цілком нормально. Хіба що ідейна людина, яка готова ті 15к просто витратити і не отримати жодного результату. А потім ще сплачувати 46 к і послуги виконавця зверху. На круг вийде більше 60к, замість 33. Великий ризик. Я маю одну таку справу не дуже перспективну для мене, але на то є певні причини, чому я вирішила захищатися.
Не знаю, я не заробляю стільки, щоб не рахувати гроші. І витраччати їх, аби витрачати.Захищатись потрібно завжди. Іноді - з фінансових міркувань, але завжди це - справа честі.
Поразкові настрої часто матеріалізуються...Не знаю, я не заробляю стільки, щоб не рахувати гроші. І витраччати їх, аби витрачати.
ви просто або заробити хочете, прорекламувавши себе, або ще щось, розмова ні про щоПоразкові настрої часто матеріалізуються...
Я не рекламний агент ні себе, ні горе-кредитодавців...ви просто або заробити хочете, прорекламувавши себе, або ще щось, розмова ні про що
Перепрошую, однак не потрібно тут сперичатись.ви просто або заробити хочете, прорекламувавши себе, або ще щось, розмова ні про що
Абсолютно згідний. Ось тільки поради бувають різні - одні, і я в тому числі, пропонують боротись. Інші - піднімати лапки догори і ставати на коліна.Ця тема більше про поради від тих хто вже стикався з подібною ситуацією для новачків.