У електронному суді з'явились записи по справі з Бізнес Позикою

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
а шо по чём? Огласите весь список, пжалста

Так, для прикладу (відповідачі - не мої клієнти):
Позови задовольняють частково, навіть коли позичальник не захищається від завищених нарахувань.

Так, для прикладу (відповідачі - не мої клієнти):
Позови задовольняють частково, навіть коли позичальник не захищається від завищених нарахувань.
В даному випадку це не має сенсу. Суд це тисяч 15 захист з суд збором на апеляцію, шанси виграти 3 справи на 100. Тобто пропозиція 33 тис з 46 виглядає цілком нормально. Хіба що ідейна людина, яка готова ті 15к просто витратити і не отримати жодного результату. А потім ще сплачувати 46 к і послуги виконавця зверху. На круг вийде більше 60к, замість 33. Великий ризик. Я маю одну таку справу не дуже перспективну для мене, але на то є певні причини, чому я вирішила захищатися.

Останнє редагування:
Що скажете, вони воду мутять, чи все так і працює з ними коли вже позов у суді?
Я так зробив.Якщо буде гарантійний лист на руках і буде сума сплачена вони забирають позов. Це якщо вам вигідно. Друге МФО тоже скинули гарантійний лист,позов вже був в суді тільки розгляду справи ще не було.Воно хотіло всю суму з адвокатом і судовим сбором. Тому мені не було вигідно до суду чи після суду. Я не заплатив і чекаю на рішення.

В даному випадку це не має сенсу. Суд це тисяч 15 захист з суд збором на апеляцію, шанси виграти 3 справи на 100. Тобто пропозиція 33 тис з 46 виглядає цілком нормально. Хіба що ідейна людина, яка готова ті 15к просто витратити і не отримати жодного результату. А потім ще сплачувати 46 к і послуги виконавця зверху. На круг вийде більше 60к, замість 33. Великий ризик. Я маю одну таку справу не дуже перспективну для мене, але на то є певні причини, чому я вирішила захищатися.
Захищатись потрібно завжди. Іноді - з фінансових міркувань, але завжди це - справа честі.

ви просто або заробити хочете, прорекламувавши себе, або ще щось, розмова ні про що
Перепрошую, однак не потрібно тут сперичатись.
Позиції висловили, зрозуміли, що вони різні, то і добре.
Ця тема більше про поради від тих хто вже стикався з подібною ситуацією для новачків.
Ось, тому всім мир та смачний сир!)

Ця тема більше про поради від тих хто вже стикався з подібною ситуацією для новачків.
Абсолютно згідний. Ось тільки поради бувають різні - одні, і я в тому числі, пропонують боротись. Інші - піднімати лапки догори і ставати на коліна.

Апдейт по ситуации:
- "Бизнес позыка" подали в суд с требованием 48 000 грн (с учетом оплаты судебного сбора)
- после дело передали в другой суд, так как они подали на меня в суд по месту проживания указанного в личном кабинете при регистрации, а суд передал дело в другой суд по месту моей прописки.
- позвонил в бизнес позыку, получилось за пару дней с ними договорится про оплату одним платежом 33 000 грн
- получил и гарантийку и справку об отсутствии фин притензий
- через время их представитель подал заяву в суд о том что хотят забрать документы и тем самым закрыть дело
- в ухвале судья постановил о возврате позивной заяви заявителю, с правом в случае чего вернуть в суд и возобновить дело, в регистрах уже числится что заява "возвращено"
- так же судья или помощник допустил ошибку в моей фамилии, что абсолютно странно, но позже это исправили после моего звонка в то отделение суда

Назад
Угорі