У електронному суді з'явились записи по справі з Бізнес Позикою

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
Хто там боїться БП? Я принципово чекаю з ними суд. Чисто по кайфу буде з ними судитися. Всі кричать - вони виграють!!! Можливо вони виграють бо з ними ніхто не судиться? Скільки людей з форуму захищалися і програли? Програли - це суд і апеляція задовільнили повністю вимоги БП. Хто тут є такий, цікаво послухати.

В мене БП хоче з 27000 грн 120к. Сказали торгу і суперакцій не буде зовсім. Мені треба боятися суду і сплатити їм 120к? Люди я краще витратю 20к на захист, але спробую зменшити вимоги хоча б до 50к. Чим буду цим чебурекам платити таку суму. Ну а якщо я програю, то я буду знати що я хоча б спробував, а не нагнув голову і віддав гроші.

Хто там боїться БП? Я принципово чекаю з ними суд. Чисто по кайфу буде з ними судитися. Всі кричать - вони виграють!!! Можливо вони виграють бо з ними ніхто не судиться? Скільки людей з форуму захищалися і програли? Програли - це суд і апеляція задовільнили повністю вимоги БП. Хто тут є такий, цікаво послухати.

В мене БП хоче з 27000 грн 120к. Сказали торгу і суперакцій не буде зовсім. Мені треба боятися суду і сплатити їм 120к? Люди я краще витратю 20к на захист, але спробую зменшити вимоги хоча б до 50к. Чим буду цим чебурекам платити таку суму. Ну а якщо я програю, то я буду знати що я хоча б спробував, а не нагнув голову і віддав гроші.
То же самое, на один суд я забил, не защищался, та и адвокаты сказали нет смысла ни финансово ни шансов по ним нет(мало), тело 8к позов на 20к, +судовый сбор и того 22к, ну там ещё виконавець может ещё что-то себе вощьмет(незнаю что и как там), но суть: пускай даже 25к, адвокат 7к, потом на апеляцию 7к, и это почти без шансов, зачем рисковать... это больше половины суммы, её уже проще отдать частями. Темболее сам виноват, предлагали за тело перед судом, нужно было найти деньги, но на ошибках учатся...

А вот еще щас позов на 50к+ суд сбор+ их адвокат, здесь я решил защищаться... какбы 50+ + + деньги не малые при том что вроде и шансы есть... хотя бы уменьшить сумму, на что надеюсь... ну как говорится посмотрим... в любом случае суд+вп неважно на какую сумму- это конец с каким-то мфо, желательно чтоб платить как можно меньше по решению суда, ну здесь зависит много от чего и много от чего не зависит... но защищаться нужно, если это того стоит и есть шансы... чтобы потом не жалеть, я так думаю.

То же самое, на один суд я забил, не защищался, та и адвокаты сказали нет смысла ни финансово ни шансов по ним нет(мало), тело 8к позов на 20к, +судовый сбор и того 22к, ну там ещё виконавець может ещё что-то себе вощьмет(незнаю что и как там), но суть: пускай даже 25к, адвокат 7к, потом на апеляцию 7к, и это почти без шансов, зачем рисковать... это больше половины суммы, её уже проще отдать частями. Темболее сам виноват, предлагали за тело перед судом, нужно было найти деньги, но на ошибках учатся...

А вот еще щас позов на 50к+ суд сбор+ их адвокат, здесь я решил защищаться... какбы 50+ + + деньги не малые при том что вроде и шансы есть... хотя бы уменьшить сумму, на что надеюсь... ну как говорится посмотрим... в любом случае суд+вп неважно на какую сумму- это конец с каким-то мфо, желательно чтоб платить как можно меньше по решению суда, ну здесь зависит много от чего и много от чего не зависит... но защищаться нужно, если это того стоит и есть шансы... чтобы потом не жалеть, я так думаю.
Так,якщо сума маленька то сенсу немає, ну хіба що 100% перемога буде, хоча такий відсоток не дасть жоден адвокат)

Ітого:
- отримав гарантійний лист, однак він трохи дивний
- телефоную на гарячу лінію з запитом подальших дій, я сплачую по гарнатійці і маю після отримати довідку про закриття, а що буде з судовим позовом?
- відповідь така: наш представник надасть суду необхідні документи про те, що ви все сплатили і виконавче провадження не буде відкрито.
- я перепитав, чи не хочуть вони по факту сплати боргу мною і надсилання довідки про закриття, забрати справу з суду та і все, на, що мені відповіли - ні, лише так "наш представник надасть суду необхідні документи про те, що ви все сплатили і виконавче провадження не буде відкрито".

Потрібна порада, що вони тут мутять взагалі?

Що скажете, вони воду мутять, чи все так і працює з ними коли вже позов у суді?
Admin

Останнє редагування:
Ітого:
- отримав гарантійний лист, однак він трохи дивний
- телефоную на гарячу лінію з запитом подальших дій, я сплачую по гарнатійці і маю після отримати довідку про закриття, а що буде з судовим позовом?
- відповідь така: наш представник надасть суду необхідні документи про те, що ви все сплатили і виконавче провадження не буде відкрито.
- я перепитав, чи не хочуть вони по факту сплати боргу мною і надсилання довідки про закриття, забрати справу з суду та і все, на, що мені відповіли - ні, лише так "наш представник надасть суду необхідні документи про те, що ви все сплатили і виконавче провадження не буде відкрито".

Потрібна порада, що вони тут мутять взагалі?

Що скажете, вони воду мутять, чи все так і працює з ними коли вже позов у суді?
Admin
Швидше всього, що мутять. Краще судитись. Будь-який позов містить піну, її треба здувати.

Прийняв рішення сплатити за реквізитами, котрі були вказані у гарантійному листі і по факту оплати, написав на оффіційну електронну пошту БП про це. а також додав вимогу про отримання від них по факту сплати за борг - довідку про закриття кредиту з чітко прописанним пунктом про відсутність будь-яких претензій на мій бік + аби їх представник забрав справу з суду або сам подав документи про закриття справи по факту сплати за борг.

Будуть новини, напишу про це допис.

буде дивно, бо ще суд не відбувся, а факт оплати і гарантійний лист від БП вже є, тому гадаю, що ні, не буде, бо тоді це вже суд буде маятись маячнею.
Чекаю на довідку про закриття.
В суді можливо доведеться доказувати, що оплата була на повернення саме цього кредиту, а не переказано благодійні внески

Дуже дивно звучить, оскільки сумма та реквізити повність тотожні до вказаних у гарантійному листі.
Сама по собі сума ні про що не говорить. А окремих реквізитів на кожний конкретний кредит не існує. Це реквізити рахунку кредитодавця.

Є ризик подвійної оплати
Такий ризик існує постійно.
Mercato® якось вже розповідав по цій темі.

Крадобанкінг, ну, не треба жахати. Так, ризик є, він є завжди. Всі їх "гарантійні листи" з юридичної точки зору - фількіна грамота. Але й у нас немає іншого виходу, як довіряти цим листам..

Крадобанкінг, ну, не треба жахати. Так, ризик є, він є завжди. Всі їх "гарантійні листи" з юридичної точки зору - фількіна грамота. Але й у нас немає іншого виходу, як довіряти цим листам..
Нажаль...

Я категоричний противник домовляння з шахраями

Позивач не з легких? Така ж непотріб, як і інші йому подібні, нічим не важча.
Песимістичні, поразкові настрої істотно збільшують ймовірність програшу. І від цього у таких горе-кредиторів крила ростуть, як на дріжджах.
Практика з вами не згодна, нажаль

Добрий вечір, пані та панове читатічі цієї теми та форуму в цілому.
Апдейт по ситуації:
- отримав "гарантійний лист"
- сплатив по ньому відповідну сумму
- отримав "довідку про закриття"
- чекаю закриття справи у суді

Назад
Угорі