У електронному суді з'явились записи по справі з Бізнес Позикою

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K
дивився, в судах виходить знизити суму позову майже на 50%, однак 33 000 грн це ще не фінальне зменьшення.
Можливо вийде домовитись і зменьшити ще, однак не факт і також не факт, що в суді вийде зменьшити нижче 33 000 суми позову, тому...
А адвокат працює безкоштовно? ))

А адвокат працює безкоштовно? ))
адвокат не працює безкоштовно і не має, якщо це не ваш власний друг чи знайомий і то з його волі, однак краще звернутись аніж відверто програти 46 к, чи як вище приклади були 120к чи ще які суми.

Як вийде домовитись з мфо на меньшу суму від судового позову, то добре, однак варто оцінювати всі варіанти.
Можливо через суд буде кращий по фінансам результат.
Для цього і створена тема.
Кожен може поділитись власним досвідом.

Не буде. Ви чіпляєтесь за поодинокі рідкісні випадки. Вам і так зменшили ж хотілки. Не буде в суді менше.
Ще раз, ця тема про мій досвід, у вас можливо був свій, як і у когось іншого.
Я шукаю для себе кращий варіант, чого й вам бажаю)

адвокат не працює безкоштовно і не має, якщо це не ваш власний друг чи знайомий і то з його волі, однак краще звернутись аніж відверто програти 46 к, чи як вище приклади були 120к чи ще які суми.

Як вийде домовитись з мфо на меньшу суму від судового позову, то добре, однак варто оцінювати всі варіанти.
Можливо через суд буде кращий по фінансам результат.
Для цього і створена тема.
Кожен може поділитись власним досвідом.

Ви як зачарована людина . Щож. Успіхів ))

О, дякую, до речі треба в цей електричний чи протонний суд заглянути, може якась х[censored] на зразок єапб вже на мене теж подала. По сабжу: а юристи/адвокати Форуму?

ніхто тут й не кричав.
То поки що. В цілому, враховуйте ризики. Бо суд можна програти і з захистом. Адвокати/юристи не дають і не можуть давати жодної гарантії.

О, дякую, до речі треба в цей електричний чи протонний суд заглянути, може якась х[censored] на зразок єапб вже на мене теж подала. По сабжу: а юристи/адвокати Форуму?
Судова влада (сайт) -> стан розгляду справ. Там дивіться.

Я вам не радник звісно в цьому питанні, якщо хочете їм платити все що вони вам виставили то це ваше право
Але якщо по ним є позитивна судова практика, то чому б і не спробувати
Але то ваше діло
Якщо у вас є 33 тисячі їм викласти, звісно

Ну тут мова йде про розмір повернення
Як на мене 2 тіла просити то трошки занадто

Я все що не закрито за тіло кредиту вважаю то вже я багато переплатила їм)
Яка судова практика? Бизнес позика виграє в 99,9 відсотках справ. Не збивайте автора з толку. Треба домовлятись, бо потім стягнуть всеодно через виконавчу

Яка судова практика? Бизнес позика виграє в 99,9 відсотках справ. Не збивайте автора з толку. Треба домовлятись, бо потім стягнуть всеодно через виконавчу
Не зовсім так. Виграє в більшості випадках частково. Бо пхає нікчемну комісію та, не дивлячись на мораторій, неустойку. І тільки проФФесійні судді задовольняють позови Бізнес позики повністю.

Не зовсім так. Виграє в більшості випадках частково. Бо пхає нікчемну комісію та, не дивлячись на мораторій, неустойку. І тільки проФФесійні судді задовольняють позови Бізнес позики повністю.
Якщо брати пропозицію 33 к то доволі прийнятно, враховуючи, що суд обійдеться з апеляцією та захистом десь 15 как ще можна програти, плюсом ще виконавець накине. Все треба рахувати та враховувати. Тим паче позичач не з легких.

Доречі, вони запропонували , а потім такі, нам треба підтвердити з керівництвом, хоча пропозиція про 33к одним платежем від нього й передали, просто лол.
Ну чекаю гарантійку.

Якщо брати пропозицію 33 к то доволі прийнятно, враховуючи, що суд обійдеться з апеляцією та захистом десь 15 как ще можна програти, плюсом ще виконавець накине. Все треба рахувати та враховувати. Тим паче позичач не з легких.
Позивач не з легких? Така ж непотріб, як і інші йому подібні, нічим не важча.
Песимістичні, поразкові настрої істотно збільшують ймовірність програшу. І від цього у таких горе-кредиторів крила ростуть, як на дріжджах.

Назад
Угорі