У дитини кіста правого яєчника

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 822

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В моєї дитини кіста правого яєчника. 3см.. Сьогодні дізнались.... Показало на УЗД. Дитина в паніці.
З роботою проблеми,з поступанням також неясно.(((((((
За що це все?((((((

В моєї дитини кіста правого яєчника. 3см.. Сьогодні дізнались.... Показало на УЗД. Дитина в паніці.
За що це все?((((((
у меня тоже была, так назначали препараты, сейчас уже не вспомню и она исчезла.... особенно девочка молодая.... не расстраивайтесь

Просто я, не расстраивайся! Если держать под контролем и с грамотным назначением врача, то переживать не о чем! У меня было и проходило. В следующем месяце её уже может не быть
...

у меня тоже была, так назначали препараты, сейчас уже не вспомню и она исчезла.... особенно девочка молодая.... не расстраивайтесь
Сама дитина пішла на прийом,не хотіла мене турбувати,а тут таке...(((( З тими МФО ,бл@......ми(((((

киста есть та что сама рассасывается, та что нужно наблюдать и та что нужно удалять. не паникуйте, а точно все узнайте. советую еще к другому врачу сходить. в принципе ничего особо страшного, они бывают сами рассасываются.

Просто я, не расстраивайся! Если держать под контролем и с грамотным назначением врача, то переживать не о чем! У меня было и проходило. В следующем месяце её уже может не быть
...
Я розумію,але вона алергетик. Треба з лікарем зустрітися.(((( Грошей в хаті 200грн до п'ятниці,7000віддала долгу...
Плаче дитина,не можу заспокоїти...

Сама дитина пішла на прийом,не хотіла мене турбувати,а тут таке...(((( З тими МФО ,бл@......ми(((((
Диагноз не приятный , но не фатальный ! Я так понимаю , что девочка молодая , а во время полового созревания могут быть всякие новообразования , в период роста ребёнка может расти и киста ! Поэтому необходимо наблюдение специалиста ! Организм в период роста может сам победить ! Неплохо бы провериться на вирусы .
Быть Добру !

Я розумію,але вона алергетик. Треба з лікарем зустрітися.(((( Грошей в хаті 200грн до п'ятниці,7000віддала долгу...
Її щось турбує? Біль, температура?
Дитина злякана... Скажіть, що це легко лікується і можливо навіть не буде потребувати лікування, тільки нагляд лікаря...

так а что врач говорит,? может у нее киста та что связана с месячными и которая сама проходит через месяц?

успокойтесь сами и успокойте ребенка, это не так уж и страшно, посоветуйтесь еще с другим врачом

Дякую ВАМ всім!!!!!!!! донечці сказала,Тай показала ВАШІ побажання . Дякує щиро. Заспокоїли Ви її)))))
Лікар побрав аналізи,чекатимемо результатів+ підбере їй лікування
для алергетиків.
ДЯКУЮ,що так швидко зреагували, зупинили паніку у донечкі та в мене)))))
МОЇ ХОРОШІ))))))

За що це все?((((((
Не хвилюйтесь, в мене теж було, 4 см. Три місяці пила гормональні препарати, кіста сама пройшла,без оперативного втручання. Головне,без паніки, нервувати їй не можна, всі наші болячки,особливо жіночі, дуже часто виникають на нервній почві. Врачі щось назначили?

Її щось турбує? Біль, температура?
Дитина злякана... Скажіть, що це легко лікується і можливо навіть не буде потребувати лікування, тільки нагляд лікаря...
Біль внизу живота..
Не хвилюйтесь, в мене теж було, 4 см. Три місяці пила гормональні препарати, кіста сама пройшла,без оперативного втручання. Головне,без паніки, нервувати їй не можна, всі наші болячки,особливо жіночі, дуже часто виникають на нервній почві. Врачі щось назначили?
Вона алергетик,лікар чекатиме результати аналізів. Призначив свічки

Біль внизу живота..
Мне спазмолгон хорошо помогает, но Вы сначала проконсультируйтесь можно ли ей. А пока никаких тяжестей, спорта, гарячих ванн и переохлождений... И главное спокойствие! Все будет Ок ?

Біль внизу живота..

Вона алергетик,лікар чекатиме результати аналізів. Призначив свічки
І мені свічки призначали, і гормональний препарат "Джаз Плюс", три місяці пила, все буде добре, не хвилюйтесь!)

Дорогі припарати????
Якщо чесно,то дорогі. Джаз Плюс на той момент (це було 2 роки назад) коштував 260 грн упаковка , якраз на 1 міс, треба було три упаковки, свічки мені двох видів призначали, то в районі 150-200 грн за упаковку. Мені ще назначали один препарат, в уколах, от то реально треш. Памятаю у лікарні навіть купон на скидку видавали в аптеці, бо 1 упаковка коштувала приблизно 600 грн, а по скидці десь за 480 виходило, а треба було 3 упаковки мені. Але ж будете бачити,що призначать Вашій дитині, в кожного ж лікаря свої призначення.
лучше, чтобы врач сам назначил лечение, я также пила гормональные, но не долго и еще препараты, те дольше..... от 1 до 3....
Яз Вами згодна, я просто описала свою ситуацію, що мені призначила мій лікар. А дівчинка - алергик, думаю, там назначення будуть зовсім інші підбиратись

Назад
Угорі