Тяжесть мира лежит на мужских плечах...

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Такс...хочу чтоб срочно написали люди...те кто в браке ,семье или отношениях. Чтото вроде : " вы ничего не понимаете! Я счастлив! Мы счастливы! Нам очень интересно 10 лет вместе! И вам того же желаю! "
Лёвушка,я в гражданском браке 10лет,бывало всякое.Скажу честно,да мы счастливы,но по мере возможности стараемся отдохнуть друг от друга.Каждодневный общий быт,накладывает отпечатки,отсюда и скандалы,соры,обиды.И скажу по секрету,иногда даже мысль посещает,а может лучше самой.Но пока это только мысли... ????

До речі, чого бухають. Немає любові.
Просто згадайте в період закоханісті - потреби в алкоголі немає. Якщо пацан бухає, а потім зустрічає дівчину - якщо він бачить, що це їй болить. Він легко кидає.
З іншої сторони, якщо чоловік бухає - то можна сказати, що дружина, явно чи приховано його зневажає.
Алкоголь - штучний замінник любові.
Люди пють - тому що алкоголь розкриває серце, і можна поговорити по справжньому. По душам. Що по тверезі ви б не сказали.
Или низкий уровень осознанности?
да где то читала что мужчины пьют от недостатка любви.. и курят от невозможности успокоится.

Ага, тільки навіщо жити з нелюбимою та синячити...собі життя псувати та їй.

Такс...хочу чтоб срочно написали люди...те кто в браке ,семье или отношениях. Чтото вроде : " вы ничего не понимаете! Я счастлив! Мы счастливы! Нам очень интересно 10 лет вместе! И вам того же желаю! "
Я наприклад, не 10 років.
Я щасливий.. Цікава людина. Не перестаю дивуватися багатогранності жіночої натури. Наскільки вони не схожі на нас. Можуть з нічого зробити скандал і шикарний обід.
Розгадати що ховається за її емоціями.
Гнівом або радістю. Дивуватися, її інтуїтивно правильним рішенням, що схожі на магію. А іноді просто, як можна так зглупити.
Коли перестаєш ідеалізувати людину, і сприймаєш як є - стає дуже нескучно.
Или низкий уровень осознанности?
да где то читала что мужчины пьют от недостатка любви.. и курят от невозможности успокоится.
Це теж

Останнє редагування:
Лёвушка,я в гражданском браке 10лет,бывало всякое.Скажу честно,да мы счастливы,но по мере возможности стараемся отдохнуть друг от друга.Каждодневный общий быт,накладывает отпечатки,отсюда и скандалы,соры,обиды.И скажу по секрету,иногда даже мысль посещает,а может лучше самой.Но пока это только мысли... ????
Спасибо за откровения!
Те кто в паре.. они привыкают быть в паре . И если остаются одни то не долго. Они тут же находят пару.
Уединение и свобода.. тоже не для слабых. Нужно быть самодостаточным человеком чтобы не страдать . И иметь яркую жизнь..чтобы не пытатся заменить ее одним человеком. к хорошему быстро привыкаешь)

Шевченківський район міста Києва. А вулиць в моєму районі багато. Яку вулицю потрібно?
ты смотри... держись подальше от нас на слете форумчан? а лучше не приходи!) бо .. згвалтуем ?
Я наприклад, не 10 років.
Я щасливий.. Цікава людина. Не перестаю дивуватися багатогранності жіночої натури. Наскільки вони не схожі на нас. Можуть з нічого зробити скандал і шикарний обід.
Розгадати що ховається за її емоціями.
Гнівом або радістю. Дивутися, її інтуїтивно правильним рішенням, що схожі на магію. А іноді просто, як можна так зглупити.
Коли перестаєш ідеалізувати людину, і сприймаєш як є - стає дуже нескучно.

Це теж
Дякую) ви мудра людина! Поважаю!

Зря эту тему затеяли, вся эта битва полов уже задолбала. Я сюда прихожу почитать, что меня каллы не убьют, а не вот это фсе

ты смотри... держись подальше от нас на слете форумчан? а лучше не приходи!) бо .. згвалтуем ?

Дякую) ви мудра людина! Поважаю!
Якщо переглянути голосування, то я на липень записався))). Нас двоє таких.

Зря эту тему затеяли, вся эта битва полов уже задолбала. Я сюда прихожу почитать, что меня каллы не убьют, а не вот это фсе
Пупсик .если кратко : тебя не убьют) меня наоборот повеселила. и послушать рассказы бывалых про счастливые отношения тоже интересно)
Якщо переглянути голосування, то я на липень записався))). Нас двоє таких.
Хорошо ты замаскировался.. еще и пить бросил ?)

а мы бросаем судьбе вызов потому что потому потому что без сюрпризов жить нельзя и никому!

Немає тут ніякої битви. Кожен має бути на своєму місці. Жінка - жінкою, чоловік - чоловіком. А всі гендери і фемінізми -- від лукавого.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі