Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
Що ви хочете робити з цим майном? Чи не хочете ви його перезапозичити пі 0.3 відсотка? :pravila:
Оплачу то, что мне завтра приехать должно. Как раз искал вариант, откуда выдернуть. Не пришлось выдергивать.))
Я вже дорослий і можу сам подібні речі вирішувати
Оффтоп
Я тебя сегодня в тиктоке встречал

Це не була реклама. Ми обговорювали компанію і в рамках експерименту відкривали кредит. Якби я перший це запропонував, тоді було б інше діло.
Якщо ви вважаєте що табличка "підтримка клієнтів" вам надає якись преференції щодо маніпуляції правилами форуму, то ви помиляєтесь.

Якщо ви вважаєте що табличка "підтримка клієнтів" вам надає якись преференції щодо маніпуляції правилами форуму, то ви помиляєтесь.
Вибачте, але я в жодному разі не мав наміру маніпулювати правилами. Рекламувати теж не збирався.
@Підтримка Турбогроші , ну, коммерческую тайну вы не выдадите... Это понятно...
А жаль...(
Яку? Щось я мабуть повідомлення пропустив.

Тому що Starfin також зроблений за принципом простоти, а ось MyCredit мені не схожий
UI хороший, я зацінив вчора.
На мобільному не відкривав сторінку, на ПК виглядає добре.

Оффтоп

З того, що кидається в очі - якщо людина пройшла флоу реєстрації, її заявку не треба автоматично закривати (lock) та кидати на розгляд, реєстрація не означає подачу заявки.
В мене, скажімо, ось так автоматом відправилось 2000 на 15 днів (???), хоча я не памʼятаю, щоб наклацав саме такі умови.

Оффтоп
система відмовила - і то файно😁

Чи шифруєте ви дані на сервері? Бо баг з залишеним логгером я кидав раніше. Там безобідний обʼєкт з умовами кредитування, але, можливо, десь іще можуть бути утєчки?

І останнє - після відмови видачі, іде редірект на сайт-сегрегатор займів. Коли побачив серед запрошень «кредитування у партнерів» bitcapital, вибачте, ледь стілець під собою не пропалив. Ну реклама бандитів без моралі це зашквар 🤦🏻‍♂️

Памʼятаю часи kf та, скажімо, Форзи - от там вирвиглаз-дизайн і флоу видачі кредиту обвалювався з другого разу на третій)

У вас цілком хороший веб-додаток, мобільний, гадаю, і не потрібен.
Якщо працювати будете так, як і спілкуєтесь на нашому форумі - відкрито і терпляче, навіть побажаю успіхів.

Оце натрапила на тему )))) начиталась 😂
Такі білі і пухнасті, шо аж захотілось взяти і протестувати поведінку з в/с. Але хитроопі не дають 🤣🤣

Не буду, чесслово 🫡
Думаю, мене багато мфо-шок згадують незлим тихим, бо потрусила я їх добряче після того, як по дурості віддала їм тонну грошей
То есть, фактически брали, чтобы уже не отдавать?

То есть, фактически брали, чтобы уже не отдавать?
Ні. Пролонгувала, перекредитовувалась, це тягнулось кілька років. Багато закрила навіть. А потім прийшла до тями та скористалась порадою колеги.

Назад
Угорі