- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оффтоп
Скажи дерзко, да?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що ви хочете робити з цим майном? Чи не хочете ви його перезапозичити пі 0.3 відсотка?Я вот думаю, чем мне эти кредиты вылезут позднее?..![]()

Я вже дорослий і можу сам подібні речі вирішуватиНельзя на ночь есть)
Оплачу то, что мне завтра приехать должно. Как раз искал вариант, откуда выдернуть. Не пришлось выдергивать.))Що ви хочете робити з цим майном? Чи не хочете ви його перезапозичити пі 0.3 відсотка?![]()
Я вже дорослий і можу сам подібні речі вирішувати
Які ви строгі. Це ж тільки жартиЯ вже дорослий і можу сам подібні речі вирішувати
Все мы немножко строгие и не всегда можем понимать шутки...Які ви строгі. Це ж тільки жарти
Підтримка Турбогроші , ну, коммерческую тайну вы не выдадите... Это понятно...
А жаль...(
Все мы немножко строгие и не всегда можем понимать шутки...
Якщо ви вважаєте що табличка "підтримка клієнтів" вам надає якись преференції щодо маніпуляції правилами форуму, то ви помиляєтесь.Це не була реклама. Ми обговорювали компанію і в рамках експерименту відкривали кредит. Якби я перший це запропонував, тоді було б інше діло.
Вибачте, але я в жодному разі не мав наміру маніпулювати правилами. Рекламувати теж не збирався.Якщо ви вважаєте що табличка "підтримка клієнтів" вам надає якись преференції щодо маніпуляції правилами форуму, то ви помиляєтесь.
Яку? Щось я мабуть повідомлення пропустив.@Підтримка Турбогроші , ну, коммерческую тайну вы не выдадите... Это понятно...
А жаль...(
Та нет... Просто мысли в слухЯку? Щось я мабуть повідомлення пропустив
UI хороший, я зацінив вчора.Тому що Starfin також зроблений за принципом простоти, а ось MyCredit мені не схожий
Не надозахотілось взяти і протестувати поведінку з
Не буду, чессловоНе надо
То есть, фактически брали, чтобы уже не отдавать?Не буду, чесслово
Думаю, мене багато мфо-шок згадують незлим тихим, бо потрусила я їх добряче після того, як по дурості віддала їм тонну грошей
Ні. Пролонгувала, перекредитовувалась, це тягнулось кілька років. Багато закрила навіть. А потім прийшла до тями та скористалась порадою колеги.То есть, фактически брали, чтобы уже не отдавать?
Не бути ідіоткою і згадати, що маю УБД.walking_nightmare, а чё за совет хоть был?
АаааааааНе бути ідіоткою і згадати, що маю УБД.
Причому ключова порада була все ж таки перестати бути ідіоткою.Аааааааа