Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте, але дві вищих освіти даються взнаки)Ви постійно використовуєте образливі висловлювання, і це ускладнює конструктивний діалог.
А ви реально сподіваєтесь її (істину) тут на форумі знайти?)Якщо ми продовжимо в такому ж дусі, то не зможемо знайти істину в дискусії.
Модератор має непохитну точку зору виходячи з 6ти річного майже досвіду особистого а також з десятків якщо не сотень тисяч прочитаних постів, скарг, пропозицій, обурень.... користувачів форуму, яким ви і вам подібні підставили "надійне плече", після чого деякі люди хотіли скоїти суїциди, деякі позалазили перекредитацією в такі борги, що ті відносні копійки на початках, вже здавались їм "дитячим лєпєтом".Чи можливо, що модератор не зацікавлений у дискусіях, і ваша точка зору непохитна, тому ви не готові слухати аргументи?
Тому я ніколи не повірю ні вам ні будь-кому з ваших гарнітуроголових щодо того, що ви переймаєтесь комфортом чи проблемами ваших клієнтів.
Ви робите гроші. Заробляєте на простонароді. На тих, у яких вже виникла фінансова скрута так чи інакше... і вам навпаки не цікаві люди які беруть і вчасно віддають, бо ви на них багато не заробите. І не кажіть що ви не знаєте про методи ваших "собратчіків" по вибиванню цих коштів.
Все ви перкрасно знаєте. Як і те, як до вас ставляться і до вашої "роботи".
Тож мені просто немає про що з вами не те що дискутувати, а просто навіть вести діалог.
Ні)Давайте спробуємо продовжити спілкування без образ, добре?
Але ображати не буду, мені заборонено правилами форуму