Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
Ви постійно використовуєте образливі висловлювання, і це ускладнює конструктивний діалог.
Вибачте, але дві вищих освіти даються взнаки)
Якщо ми продовжимо в такому ж дусі, то не зможемо знайти істину в дискусії.
А ви реально сподіваєтесь її (істину) тут на форумі знайти?)
Чи можливо, що модератор не зацікавлений у дискусіях, і ваша точка зору непохитна, тому ви не готові слухати аргументи?
Модератор має непохитну точку зору виходячи з 6ти річного майже досвіду особистого а також з десятків якщо не сотень тисяч прочитаних постів, скарг, пропозицій, обурень.... користувачів форуму, яким ви і вам подібні підставили "надійне плече", після чого деякі люди хотіли скоїти суїциди, деякі позалазили перекредитацією в такі борги, що ті відносні копійки на початках, вже здавались їм "дитячим лєпєтом".
Тому я ніколи не повірю ні вам ні будь-кому з ваших гарнітуроголових щодо того, що ви переймаєтесь комфортом чи проблемами ваших клієнтів.
Ви робите гроші. Заробляєте на простонароді. На тих, у яких вже виникла фінансова скрута так чи інакше... і вам навпаки не цікаві люди які беруть і вчасно віддають, бо ви на них багато не заробите. І не кажіть що ви не знаєте про методи ваших "собратчіків" по вибиванню цих коштів.
Все ви перкрасно знаєте. Як і те, як до вас ставляться і до вашої "роботи".
Тож мені просто немає про що з вами не те що дискутувати, а просто навіть вести діалог.
Давайте спробуємо продовжити спілкування без образ, добре?
Ні)
Але ображати не буду, мені заборонено правилами форуму ;) які розповсюджуються без виключення на всіх

Вибачте, не юрист.
Законом № 2120 внесено зміни до ЦК України, а також до Закону № 1734, які передбачають, що починаючи з 24 лютого 2022 року та у період дії в Україні воєнного стану та у тридцятиденний строк після його припинення або скасування у разі прострочення позичальником виконання грошового зобов’язання за відповідним договором, до позичальника не можуть бути застосовані штрафні санкції за таке прострочення.

Відтак, громадяни не несуть відповідальність перед фінансовою (кредитною) установою, якщо прострочать зобов’язання за кредитом:

- у випадку прострочення зобов’язань за кредитом не буде нараховано штрафні санкції, зокрема штраф, пеня та інші платежі, які вказані у кредитному договорі;

- кредитор не має права підіймати процентну ставку за користування кредитом у випадку невиконання зобов’язань. За винятком, коли договір передбачає встановлення змінюваної процентної ставки;

- всі штрафи, пені та інші платежі, сплата яких передбачена договором про споживчий кредит, нараховані з 24.02.2022 року за прострочення виконання зобов’язань за кредитним договором, підлягають списанню.
Який з Вас менеджер якщо елементарних речей не знаєте?

Это пойдет по второму кругу...
З вашого дозволу, якщо буде бажання та час, будь ласка, напишіть також, які ви бачите мінуси в інших компаніях і що саме викликає найбільше обурення у тих клієнтів, які не повертають борги або повертають лише тіло кредиту. Будь ласка, не лише про випадки з колекторами, які колись лякали чи погрожували, а по загальним пунктам, наприклад: 1. Погрози колекторів, 2. Високі ставки тощо. Це дуже допомогло б нам створити одну з перших дуже лояльних компаній в Україні, де всім було б комфортно

що саме викликає найбільше обурення у тих клієнтів, які не повертають борги або повертають лише тіло кредиту
Манипуляция
Це дуже допомогло б нам створити одну з перших дуже лояльних компаній в Україні, де всім було б комфортно
Очень хотел бы верить, но, извините...

Який з Вас менеджер якщо елементарних речей не знаєте?
Дякую за зауваження. Буду далі вивчати нюанси та покращувати свої знання.

Вибачте, але в чому тоді ризик для клієнта? Чим у нинішніх реаліях такі компанії можуть бути поганими для клієнта? ВСе одно МФО погані?

Дякую за зауваження. Буду далі вивчати нюанси та покращувати свої знання.

Вибачте, але в чому тоді ризик для клієнта? Чим у нинішніх реаліях такі компанії можуть бути поганими для клієнта? ВСе одно МФО погані?
Господи...
Да что ж такое..
Ты точно не робот????

Методы "взаимодействия".
Это в первую очередь
Чел на 2 дня просрочил, ибо в пятницу не дали ЗП, дадут в понедельник, нет, ему всех соседей обзвонить какой-то 🐓

гарнітуроголових
це не образа так?
Чел на 2 дня просрочил, ибо в пятницу не дали ЗП, дадут в понедельник, нет, ему всех соседей обзвонить какой-то 🐓
В нас немає такого. За весь ринок не підкажу.
Я вже писав, що ангелики з вас такі собі.
От поясніть з Вашої точки зору як виглядає ситуація, коли пролонгаціями сплачено 2-3 тіла але мфо всерівно вимагає оплату тіла і захмарних відсотків?
Вибачте. Я не можу за всі компаніі відповідати.

це не образа так?
Гарнитура на голове
Это вот так выглядит:
50057696-young-woman-with-a-call-centre-headset.webp
Увольте, но это комплимент
В нас немає такого. За весь ринок не підкажу.
За два дня просрочки мозг не выносите?))

Гарнитура на голове
Это вот так выглядит:
Переглянути вкладення 162405
Увольте, но это комплимент

За два дня просрочки мозг не выносите?))
Ми не телефонуємо родичам через два дні прострочки. Ми лише нагадуємо клієнту, щоб це не призвело до штрафів, адже це в його інтересах. Це наше піклування про нього.

А через скільки телефонуєте?
Можу помилятися, але, наскільки мені відомо, пункт "телефон родича" у нас взагалі не є обов'язковим, і заявка заповнюється майже автоматично через селфі. Я це перевірю, щоб точно знати.

Максимум 200% штрафів: закон також забороняє нараховувати більше 200% штрафів від тіла кредиту, якщо клієнт не в змозі повернути борг.
Та ну? 🧐
Звільніть ваших юристів.

Читаємо "Прикінцеві та перехідні положення" Цивільного кодексу України:

"18. У період дії в Україні воєнного, надзвичайного стану та у тридцятиденний строк після його припинення або скасування у разі прострочення позичальником виконання грошового зобов'язання за договором, відповідно до якого позичальнику було надано кредит (позику) банком або іншим кредитодавцем (позикодавцем), позичальник звільняється від відповідальності, визначеної статтею 625 цього Кодексу, а також від обов'язку сплати на користь кредитодавця (позикодавця) неустойки (штрафу, пені) за таке прострочення. Установити, що неустойка (штраф, пеня) та інші платежі, сплата яких передбачена відповідними договорами, нараховані включно з 24 лютого 2022 року за прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) за такими договорами, підлягають списанню кредитодавцем (позикодавцем)."

Ось: ІПС ЛІГА:ЗАКОН - система пошуку, аналізу та моніторингу нормативно-правової бази.

І штрафи у вас абсолютно законні!
Може досить мати нас за д*білів?
Це стосується договорів, які були укладені до 24.02.2022, і коли після цієї дати продовжували нараховувати штрафи та інші стягнення. Зараз нам законодавчо дозволено нарахування штрафів, а відсотки за користування кредитними коштами не були заборонені ніколи. Ми керуємося іншими нормами, перехідними положеннями, а також постановами та положеннями НБУ.

Ми не телефонуємо родичам через два дні прострочки. Ми лише нагадуємо клієнту, щоб це не призвело до штрафів, адже це в його інтересах. Це наше піклування про нього.
Это можно сделать один раз.
Ладно, я примерно понимаю.
Придется потестировать кредит в вашей компании .
Где мой промокод?
Можу помилятися, але, наскільки мені відомо, пункт "телефон родича" у нас взагалі не є обов'язковим, і заявка заповнюється майже автоматично через селфі. Я це перевірю, щоб точно знати.
Официально может и нет...
А не официально...
Ладно, смысла не имеет этот диалог. Вы правы всегда, а мы тут такие злостные негодяи, не ценим финансовую помощь, плечо и тд

Це стосується договорів, які були укладені до 24.02.2022, і коли після цієї дати продовжували нараховувати штрафи та інші стягнення. Зараз нам законодавчо дозволено нарахування штрафів, а відсотки за користування кредитними коштами не були заборонені ніколи. Ми керуємося іншими нормами, перехідними положеннями, а також постановами та положеннями НБУ.
Брешете. Я вище кинув норму Закону.
Де там про виключно договори до чи після 24.02.2022?

Назад
Угорі