Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
А те що тим вони спасли життя ви де упустили? А чи замислювались ви, що було б з людиною, якби вона не змогла отримати ці гроші в мікрофінансовій компанії? Де вона шукала б їх на порятунок здоровʼя свого рідного — у друзів, які, можливо, не змогли б допомогти, або у родичів, які самі в скрутному становищі? Реальність така, що інколи людина просто не має іншого вибору.

Давайте будемо чесними: з урахуванням нинішнього прозорого законодавства, хто насправді спричинить більше емоційної травми, коли прийде час повертати борг? Друзі чи родичі, які можуть тиснути і навіть засуджувати, чи мікрофінансова компанія, яка не має права чинити жодного тиску, окрім як коректно попросити повернути позику?

Звичайно, будь-яка позика — це відповідальність, але мікрофінансові компанії пропонують рішення там, де інші джерела фінансування недоступні, і роблять це в рамках закону.
Я вам ще можу написати про бунти проти лихварства за часів Київської Русі. Ух, як цікаво було...

Вы опять перекручивание в свою пользу.
Здесь нет объективности.
А ти щось інше очікував)
Що прийде хтось з них і прямо напише, що якщо ви вчасно не віддасте, то вазілін купуйте?))

До речі бігло читав спіч і прочитав там як "позорне законодавство"... впринципі вірно прочитав.

Через платіжні системи все. А чому?
Наскільки мені відомо, платіжки використовуються не тільки для цього. Платіжка — це зручний інструмент для прийому платежів, і без них дійсно ніяк. Це просто зручний спосіб обробки транзакцій. Що стосується еквайрингу, то свій еквайринг, наскільки я знаю, можуть мати тільки банки.
Добре. З Вами ще не судився.
Давайте так і залишимо )
Замість цього, не дай Боже, краще пишіть в ЛС, і ми вирішимо будь-яке питання.

А ти щось інше очікував)
Діду, якщо я можу так до вас звертатися, зараз у рамках іншого проєкту ми прагнемо допомагати людям з питаннями повернення боргів. Мені здається, що ми з вами маємо спільну місію. Ви можете зв’язатися з нашим партнером та обговорити, як ми можемо допомогти на більшому масштабі, ніж це відбувається зараз.

Можете будь ласка написати в лс свій ТГ?

Діду, якщо я можу так до вас звертатися, зараз у рамках іншого проєкту ми прагнемо допомагати людям з питаннями повернення боргів. Мені здається, що ми з вами маємо спільну місію. Ви можете зв’язатися з нашим партнером та обговорити, як ми можемо допомогти на більшому масштабі, ніж це відбувається зараз.

Я тут напишу:

В мене завтра голосовий чат із підписниками.
Хочете бути спеціальним гостем? Це запрошення)
Вибачте, якщо доведеться відповідати за всі старі МФО, то я не готова до цього. 😊 Але якщо питання стосуватимуться наших клієнтів, то гарантую, що це буде для вас найлегший процес закриття цих питань. Ми завжди знайдемо "win-win" рішення для ваших підписників і зможемо ефективно співпрацювати!

Мені здається, що ми з вами маємо спільну місію.
Діаметрально протележну.
Ви можете зв’язатися з нашим партнером та обговорити, як ми можемо допомогти на більшому масштабі, ніж це відбувається зараз.
Для чого це мені?
Ні не можу і не хочу. Я з вами справ ніколи не мав і не матиму тож не бачу жодної потреби в діалозі.

Опа. А подробнее?
В рамках іншого проекту ми хочемо допомогти більшій кількості людей закрити свої кредити та створити прямий зв'язок з усіма МФО для швидкого вирішення питань. Наш підхід відрізняється тим, що ми не хочемо сперечатися, як це часто буває у МФО та клієнта, а разом з клієнтом виходити на компанії та шукати оптимальні варіанти для закриття боргів. Ця ідея ще на стадії реалізації, і я буду дуже радий об'єднатися з вами в цьому, щоб зробити ринок ще більш прозорим і зручним для всіх сторін.

Вибачте, якщо доведеться відповідати за всі старі МФО, то я не готова до цього. 😊 Але якщо питання стосуватимуться наших клієнтів, то гарантую, що це буде для вас найлегший процес закриття цих питань. Ми завжди знайдемо "win-win" рішення для ваших підписників і зможемо ефективно співпрацювати!
Дякую. Тоді не треба 😎
Ви явно не юрист)

Так, я розумію, що спілкування на форумі, де адміністрація скептично налаштована до мікрофінансових установ, може бути складним.Будем тоді намагатись аргументовано писати, як саме ми хочете зробити процеси більш прозорими і як наш підхід відрізняється від тих негативних практик, які існували раніше.

Може нам вдасться показати, що наша мета — не тиснути на клієнтів, а дійсно допомагати у вирішенні їх фінансових проблем, можливо, це змінить тон дискусії на більш дружелюбний в майбутньому?

Так, я розумію, що спілкування на форумі, де адміністрація скептично налаштована до мікрофінансових установ, може бути складним.Будем тоді намагатись аргументовано писати, як саме ми хочете зробити процеси більш прозорими і як наш підхід відрізняється від тих негативних практик, які існували раніше.

Може нам вдасться показати, що наша мета — не тиснути на клієнтів, а дійсно допомагати у вирішенні їх фінансових проблем, можливо, це змінить тон дискусії на більш дружелюбний в майбутньому?
Давайте...
Наразі йдете на Нобелівку.

Монетами з Хом'яка приймаєте оплату?

Дякую. Тоді не треба 😎
Ви явно не юрист)
Я менеджер підтримки. Навіщо вирішувати питання через юристів, якщо можна знаходити рішення до того, як проблема стане серйозною? Якщо вам цікаво, я можу передати ваші контакти нашим керівникам, і ви зможете швидко вирішувати будь-які питання безпосередньо з ними, якщо такі виникнуть у ваших підписників чи клієнтів.

Я менеджер підтримки. Навіщо вирішувати питання через юристів, якщо можна знаходити рішення до того, як проблема стане серйозною? Якщо вам цікаво, я можу передати ваші контакти нашим керівникам, і ви зможете швидко вирішувати будь-які питання безпосередньо з ними, якщо такі виникнуть у ваших підписників чи клієнтів.
Не треба.
Я в суді все побачу)
Ви - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “БІКСБІТ
Гуд. Запам'ятаю)
1729102868888.webp
Отримали ліцуху тільки 25.03.2024)

Назад
Угорі