Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То Ви ж Анна? Чи грамоті не навчені?Відписав вище)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То Ви ж Анна? Чи грамоті не навчені?Відписав вище)
Анну заменил Анатолий. Анатолия заменил Виктор. Виктор заменил Ипполит...То Ви ж Анна? Чи грамоті не навчені?
Не розчаровуй мене ще більше. Я на біксу розраховувавАнну заменил Анатолий. Анатолия заменил Виктор. Виктор заменил Ипполит...
Круговорот г..на в природе
А буде біксунНе розчаровуй мене ще більше. Я на біксу розраховував
Іди працюй,студентА буде біксун![]()
Борги самі себе не віддадутьІди працюй,студент
Ти адресата поплутавБорги самі себе не віддадуть
То тонкий натяк ))) щоб і ти працював ))))Ти адресата поплутав
Не наривайся бо здам в службу підтримкиТо тонкий натяк ))) щоб і ти працював ))))
Я доповнив реченняТи адресата поплутав
Мені дійсно цікаво зрозуміти ваші почуття та ставлення. Чому виникла така негативна думка про компанії чи саме про нашу? Я без жодних претензій, просто хочу зрозуміти навіщо ви людей називаєте г....?. Ми завжди прагнемо бути краще і покращувати сервіс, тож ваша чесна відповідь допоможе нам побачити, що можна змінити на краще.Анну заменил Анатолий. Анатолия заменил Виктор. Виктор заменил Ипполит...
Круговорот г..на в природе
Який жах)Не розчаровуй мене ще більше. Я на біксу розраховував
Никогда людей так не называл.навіщо ви людей називаєте г....?
Ваш сервис - ободрать людей. Вот и весь сервис. Или я ошибаюсь?Ми завжди прагнемо бути краще і покращувати сервіс, тож ваша чесна відповідь допоможе нам побачити, що можна змінити на краще.
Нет, обо всех.Чому виникла така негативна думка про компанії чи саме про нашу?
Це обліковий запис нашої служби підтримки, тому з нього може відповідати будь-який наш співробітник, щоб забезпечити швидку допомогу. Якщо вам буде зручніше, ми можемо починати повідомлення з імені менеджера, який вам відповідає. Таким чином, буде простіше розуміти, хто з вами спілкується.То Ви ж Анна? Чи грамоті не навчені?
Дякую за пояснення, і не хвилюйтесь, ми все розуміємо. Буває, що в розмові емоції беруть верх, і це нормально. Мабуть здалося що це було в контексті людей. В будь якому випадку, я тільки щоб зрозуміти.Никогда людей так не называл.
Дякую за вашу точку зору, але я не згодна, що ринок мікрофінансових послуг це є "ободрать". Такі компаніі виконують дуже важливу функцію для багатьох людей, які не можуть отримати кредит у банку через суворі вимоги до скорингу. Наша компанія працює з метою допомогти людям у складних фінансових ситуаціях, і ми розуміємо важливість прозорих умов і відповідального підходу до кредитування.Ваш сервис - ободрать людей. Вот и весь сервис. Или я ошибаюсь?
Кхм...Дякую за пояснення, і не хвилюйтесь, ми все розуміємо. Буває, що в розмові емоції беруть верх, і це нормально. Мабуть здалося що це було в контексті людей. В будь якому випадку, я тільки щоб зрозуміти.
Ничего в вашей методичке за 6 лет не поменялось...Такі компаніі виконують дуже важливу функцію для багатьох людей, які не можуть отримати кредит у банку через суворі вимоги до скорингу. Наша компанія працює з метою допомогти людям у складних фінансових ситуаціях, і ми розуміємо важливість прозорих умов і відповідального підходу до кредитування.
Ой, блин, вам это ограничение - ни о чем. Вы ж накрутить разных комиссий можете.Це непроста задача, особливо в умовах обмеження процентної ставки
Родненькая, когда ты писалась в памперсы, я бегал из аудитории в аудиторию. Но там долгая история.Якщоб ви знали більше про фінансові моделі мікрофінансових компаній, то зрозуміли б, що не все так "жирно", як здаєтьс
Не давайте имадже багато клієнтів не повертають позики
Действительно. Сам не понимаю.Мені щиро незрозуміло, звідки така лють до мікрофінансових компаній, адже вони вирішують важливу проблему — надають фінансову допомогу там, де інші відмовляють.
Финансовая помощь?фінансову допомогу
Пропоную обговорити більш аргументовано. В чому кабала? Давайте розглянемо всі ризики, з якими стикається мікрофінансова компанія? Вони видають кредити, ризикуючи за 1% в день, і за ці гроші їм потрібно залучити клієнта, оплатити роботу з ризиковими моделями, утримувати штат і все це без жодної гарантії повернення коштів. В той час, як клієнт може взяти кредит і не повернути його, не ризикуючи майже нічим. І порівнюючи це, ви все ще вважаєте, що мікрофінансова компанія «обдирає» клієнта, якщо єдиний інструмент, який у них є — це попросити повернути борг? А клієнт може просто не повернути? В чому кабала клієнта?Или закабаление населения?
Підтримка Турбогроші, вы перекручиваете. Впрочем, традиционно.
Аргументировать?
Аргументирую.
Ваши компании, МФО, они ориентированы на клиентов, у которых катастрофа с финансами. Или тех, у кого родственники болеют тяжело, или сами болеют.
Что значит "ободрать".
К примеру, человек берет в нескольких МФО займы. Предположим, в каждой по 20000. В пяти, например. Общая сумма 100000. На 30 дней.
Отдать нужно будет 130000 грн за 30 дней. Это минимум.
Это реально для человека, у которого тяжело болеет родственник? Ну, вот только честно.
И это один пример.
И что потом получается, если человек не может оплатить кредит?
Бинго!! Он берёт деньги на пролохацию, опять же, в МФО.
Что дальше? На 130000 никуда не делись, но появились ещё парочку займов по 15000, где отдать нужно будет ещё +4500+15000+130000
Нет, что вы, на кабалу не похоже ни грамма
Блін... Аж зачитався.Пропоную обговорити більш аргументовано. В чому кабала? Давайте розглянемо всі ризики, з якими стикається мікрофінансова компанія? Вони видають кредити, ризикуючи за 1% в день, і за ці гроші їм потрібно залучити клієнта, оплатити роботу з ризиковими моделями, утримувати штат і все це без жодної гарантії повернення коштів. В той час, як клієнт може взяти кредит і не повернути його, не ризикуючи майже нічим. І порівнюючи це, ви все ще вважаєте, що мікрофінансова компанія «обдирає» клієнта, якщо єдиний інструмент, який у них є — це попросити повернути борг? А клієнт може просто не повернути? В чому кабала клієнта?
Часи мікрофінансових компаній із колекторами-бандитами вже давно минули, і ставки більше ніж 1% на день також залишилися в минулому. Сьогодні все працює прозоро та відповідно до законодавства. Тож у чому ж мінуси для клієнта, коли він бере таку позику?
Мікропозики — це швидкий доступ до грошей у випадках, коли банки відмовляють через високі вимоги або тривалу перевірку. Звичайно, головний ризик для клієнта полягає в тому, що якщо він не встигає погасити позику вчасно, то накопичуються відсотки, що може призвести до фінансового навантаження. Але якщо клієнт усвідомлює свої можливості та потреби, то така позика є зручним і доступним рішенням в складних ситуаціях.
Треба бути відповідальними в поверненні боргів, щоб уникнути накопичення відсотків і ці компаніі стануть дуже зручним інструментом.
Вы опять перекручивание в свою пользу.А те що тим вони спасли життя ви де упустили? А чи замислювались ви, що було б з людиною, якби вона не змогла отримати ці гроші в мікрофінансовій компанії? Де вона шукала б їх на порятунок здоровʼя свого рідного — у друзів, які, можливо, не змогли б допомогти, або у родичів, які самі в скрутному становищі? Реальність така, що інколи людина просто не має іншого вибору.
Кхм. Я кофе поперхнулсяДавайте будемо чесними: з урахуванням нинішнього прозорого законодавства, хто насправді спричинить більше емоційної травми, коли прийде час повертати борг? Друзі чи родичі, які можуть тиснути і навіть засуджувати, чи мікрофінансова компанія, яка не має права чинити жодного тиску, окрім як коректно попросити повернути позику?

Потому что на протяжении десятков лет убивали банковскую систему. Ее не убили, но она мутировала.Звичайно, будь-яка позика — це відповідальність, але мікрофінансові компанії пропонують рішення там, де інші джерела фінансування недоступні, і роблять це в рамках закону.