Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1788
- Реакції
- 2125
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так сказать, из обезьяны в человека...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так сказать, из обезьяны в человека...
Не, кстати, вполне серьезно.
Що стосується штрафів в Україні, згідно з законодавством, загальна сума штрафів і пені, яку можуть нарахувати мікрофінансові організації (МФО), не може перевищувати 200% від тіла кредиту. Це обмеження введено для захисту позичальників від надмірних фінансових зобов’язань. Я не з фінансового відділу, тому завтра уточню точний відсоток від тіла і чому потрібно вказувати високий APR на сайті, навіть коли більше 200% нарахувати не можна. Відпишу в цю тему, як тільки отримаю інформацію.А как же вот?
Дякую вам за довіру. Давайте хоча б спробуємо це допустити.Удивительно, конечно... Но послежу за вами. Может МФО начинают эволюционировать. Так сказать, из обезьяны в человека...
Це не відсотки треба не більше 200% бо це брєд. Ми говоримо лише про штрафи, а є ще і інше що нараховують.Це обмеження введено для захисту позичальників від надмірних фінансових зобов’язань.
Та Ви що! Невже? Ще й в суди бігають з подібними нарахуваннямиВибачте, але ви вже притягуєте сюди те, що не відповідає дійсності. Такі відсотки заборонені регулятором. Всі умови давно відрегульовані, включаючи процентну ставку та відсоток штрафів від тіла кредиту.
А якщо менеджер не назвав хто він і від якої шараги? Теж звільните?В нас так заборонено. Якщо б так зробив менеджер то був би звільнений.
Та ні, саме з мфо. Рядовий тупорилий звонарь. В моєму колективі протримався аж півтора дні. Пішов на лікарняний з поломаною щелепою і більше не повертавсяМоже це не менеджер мфо а колекторсьокої компаніі таке робив? Ми лише відслідковуємо зауваження клієнтів на форумах і виправляємо свої помилки, як це сталося сьогодні з топікстартером. Наша мета — зробити обслуговування ще кращим і прозорішим.

Доброго дня. 0.1% по промокоду. Взагалі 1%Підтримка Турбогроші,
А что там у вас по первому кредиту?
Под 0.01% на срок до 30 дней?
И какой реальный процент на последующие?
Підтримка Турбогроші, долго отвечаете![]()
Так зараз і є. Не більше 1% в день можно і не більше 200% тіла штрафів.Обмеження має бути для самих МФО. Наприклад 0.3 відсотка в день, і якісь можливості оплати частинами зразу.
В случае просрочки что происходит?Доброго дня. 0.1% по промокоду. Взагалі 1%
Ци ви його так виключили як телевізор?Пішов на лікарняний з поломаною щелепою і більше не повертався
Нажаль не особистоЦи ви його так виключили як телевізор?
Не можу сказати за них. Можливо, це було до того, як ввели обмеження.В мене в авіра за півтора місяці з 8000 вже 30000 без пару грн. І коли в людини буде 25-30 МФО з приблизними сумами?!
Есть некоторые интересности.Не можу сказати за них. Можливо, це було до того, як ввели обмеження.

Якщо мікрозайм до 8000, то макс штраф 200%В случае просрочки что происходит?
Ну, да. Это очень похоже на финансовую помощь. Вам.Якщо мікрозайм до 8000, то макс штраф 200%
Вы выдаёте займы и кредиты?Кредит на суму 8001-10000 грн (споживчий): штраф у розмірі 50% від тіла. І все!
з математикою взагалі погано 30000 / 100 = 300 * 30 = 9000 , що не так?Есть некоторые интересности.
Сейчас покажу.
Контора н ваша, то понятно. Просто интересно.
Вот 30000 грн тело займа.
Процент за 30 дней - 4500 грн. Это уже 1,5% в день. Поправьте, если не прав.
+4500 грн комиссия)))
Итого получается 3% в день?
У вас так же, или все открыто и честно? Без комиссий?
Стоп...
Или я что-то тут насчитал хрен пойми что...
![]()
У нас поки що все без комісій, але якщо будемо йти в мінус, то, можливо, доведеться їх вводити. Проте наразі тримаємось!Есть некоторые интересности.
Сейчас покажу.
Контора н ваша, то понятно. Просто интересно.
Вот 30000 грн тело займа.
Процент за 30 дней - 4500 грн. Это уже 1,5% в день. Поправьте, если не прав.
+4500 грн комиссия)))
Итого получается 3% в день?
У вас так же, или все открыто и честно? Без комиссий?
Стоп...
Или я что-то тут насчитал хрен пойми что...
![]()
Я ж в самом конце написал, что с математикой плохо. Не умеешь дочитать до конца?з математикою взагалі погано 30000 / 100 = 300 * 30 = 9000 , що не так?
Знову ми забуваємо з вами один маленький, але дуууже важливий нюанс — а навіщо взагалі не повертати, щоб потім платити штрафи? Це ж домовленість. Навіщо її порушувати?Ну, да. Это очень похоже на финансовую помощь. Вам.
Сумою до 8кКак отличить одно от другого?
хто читає такі довгі повідомлення до кінця?Я ж в самом конце написал, что с математикой плохо. Не умеешь дочитать до конца?