Турбо Гроши. Кто это и почему такие надоедливые?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 17K
Синьте краще лінку на них я порахую бо схоже взагалі на сайт брокера
Нет, популярная мфо. Та я кофе не выпил с утра, вот и насчитал хрен пойми что... Но просто удивило наличие комиссии.
У нас поки що все без комісій, але якщо будемо йти в мінус, то, можливо, доведеться їх вводити. Проте наразі тримаємось!
Блин, но мы ж все прекрасно понимаем, что сейчас все больше и больше будут у людей проблемы с финансами , они будут обращаться в МФО, отдать будет нечем. И тут уже и вы часть не получите, и клиентам лишние проблемы.
Получается, просто вопрос времени.
Но я не совсем понимаю логику этих комиссий.
Знову ми забуваємо з вами один маленький, але дуууже важливий нюанс — а навіщо взагалі не повертати, щоб потім платити штрафи? Це ж домовленість. Навіщо її порушувати?
Мы сейчас опять вернёмся к другому.
Зачем брать, если нечем отдать? Но как выжить, если жрать нечего? И так далее...
Конечно, обогащение за счет бедных/нищих/больных красиво прикрывается финансовой помощью...

они будут обращаться в МФО, отдать будет нечем
А тут вже задача відділу скорингу — видавати кредити тим, хто з більшою ймовірністю поверне їх і зробить це вчасно.
Но я не совсем понимаю логику этих комиссий.
Я поки що теж, бо в нас не вводили. Наскільки я розумію, з самого початку знімається відсоток від тіла кредиту — взяв 2 тисячі на картку, а отримав 1.95 тисячі.

Наскільки я розумію, з самого початку знімається відсоток від тіла кредиту — взяв 2 тисячі на картку, а отримав 1.95 тисячі.
Или чуть иначе: взял 10000, а уже должен сразу 2000 грн, а потом ещё и 1% в день. Или что-то в таком духе.
Вообще интересно понять логику.
Ну, как введёте комиссию, напишите, что к чему)
А тут вже задача відділу скорингу — видавати кредити тим, хто з більшою ймовірністю поверне їх і зробить це вчасно.
Скоринг не может просчитать ситуацию, когда задержат ЗП или ещё что-то

Мы сейчас опять вернёмся к другому.
Зачем брать, если нечем отдать? Но как выжить, если жрать нечего? И так далее...
Конечно, обогащение за счет бедных/нищих/больных красиво прикрывается финансовой помощью...
Знову ж таки, хто б їм видав, якщо б не МФО? Вони б залишилися без грошей, а можливо, і без їжі?

Вибачте, але я від імені компанії не можу багато всього написати в дискусії. Але, виходячи з вашої логіки, ті, хто продають ліки, теж наживаються на хворих? Лікарі теж? Хірурги? Чим грошові "судини" відрізняються від кров'яних? І як би стимулювалася економіка, якщо б не кредити?
Скоринг не может просчитать ситуацию, когда задержат ЗП или ещё что-то
На цей випадок є можливість пролонгації, що дозволяє клієнтам продовжити термін виплати, якщо виникають труднощі з погашенням вчасно.

Знову ж таки, хто б їм видав, якщо б не МФО? Вони б залишилися без грошей, а можливо, і без їжі?
Еда в кредит. Вы считаете это нормой?

Просто не пойму, почему МФО, выдавая кредит тем, кто не может пожрать купить, считают себя миссиями?? Вы серьезно думаете, что помогаете, выдав деньги на жратву , а потом оставив без какого-нибудь имущества?

І як би стимулювалася економіка, якщо б не кредити?
Не путайте кредиты и микрозаймы. Хотя, как я уже писал, у нас мутировала банковская система, в частности и кредитная сфера.
Але, виходячи з вашої логіки, ті, хто продають ліки, теж наживаються на хворих?
Они продают лекарства , требуя после покупки 30% в месяц?
Да, МФО очень похожи на хирургов и хлеборобов.
На цей випадок є можливість пролонгації, що дозволяє клієнтам продовжити термін виплати, якщо виникають труднощі з погашенням вчасно.
Мы ж с вами прекрасно понимаем, что это деньги на ветер.

Просто не пойму, почему МФО, выдавая кредит тем, кто не может пожрать купить, считают себя миссиями?? Вы серьезно думаете, что помогаете, выдав деньги на жратву , а потом оставив без какого-нибудь имущества?
Забирати майно заборонено, такого немає. Я не юрист, але не бачу жодної загрози для клієнтів у кредитах при нинішньому законодавстві, яке все це забороняє і чітко регулює.
Еда в кредит. Вы считаете это нормой?
Брати кредити на їжу я не вважаю нормальною ситуацією. Але в цьому випадку мікрофінансові компанії не є причиною цієї проблеми — вони лише підставили плече допомоги, при цьому сильно ризикуючи, адже позичальник може не повернути кошти.
Они продают лекарства , требуя после покупки 30% в месяц?
Ні. Вони одразу взяли 10 тисяч за пігулки, щоб людина могла вижити. І це було необхідно для її здоров'я, так само, як і кредит може бути необхідним для фінансової підтримки в критичний момент.

Підтримка Турбогроші, опять таки...
Я понимаю получение кредита/займа только в одном случае: заработать, увеличить капитал.

Например - на развитие бизнеса.
Я беру 10000 грн, чтобы добавить к ассортименту несколько интересных покупателям позиций. Все, взял. На 30 дней. 1% в день.
Выходит - 100 грн в день?) 3000 грн в месяц. Всего лишь 30%. За месяц... (Эээххх, вспомнил, как было дорого платить в ПриватБанк 60% годовых).

Моя наценка 100%. То есть, планирую получить с 10000 грн 20000. Отдаю 3000. Остаётся 7000.
Я заработал? Конечно.

Однако, это пример простенький, для малюсенького бизнеса.

Крупный бизнес обращаться в МФО не будет))))

Но как можно, бл.ят, выдавать кредит на еду?! На то, чтобы одеть ребенка на осень/зиму. На школьные принадлежности и ТД.

Ну, вот честно скажите, не видите здесь абсурда??
Забирати майно заборонено, такого немає. Я не юрист, але не бачу жодної загрози для клієнтів у кредитах при нинішньому законодавстві, яке все це забороняє і чітко регулює.
Вы не поняли.
Заёмщик, чтобы отдать кредиты, продает свое имущество.
Но по вашей логике, он его не лишается, ведь он продает добровольно. Чтобы не нарушить условия важного☝️ договора с кредитором. И пофиг, что оборудование, которые продал, его кормило... Если что, МФО всегда на еду дадут деньги.
Брати кредити на їжу я не вважаю нормальною ситуацією.
Ну хоть на этом спасибо.
вони лише підставили плече допомоги, при цьому сильно ризикуючи, адже позичальник може не повернути кошти.
:facepalm4:
Я не буду комментировать
Вони одразу взяли 10 тисяч за пігулки, щоб людина могла вижити. І це було необхідно для її здоров'я, так само, як і кредит може бути необхідним для фінансової підтримки в критичний момент.
Какое отношение к этому имеет мфо?)

Это бесконечный спор...
Вы видите со своей колокольни, я вижу со своей, основываясь на своем личном опыте и опыте форумчан.
Переубедить меня, что микрозайм, МФО - это помощь в трудную минуту - у вас все равно не получится.

Другое дело сосуществовать мирно...
Вот тут и вашим компаниям нужно приложить массу усилий.
Ориентироваться на платежеспособную клиентуру вы не будете, ибо платежеспособные у вас займы оформлять не будут. Посему остаются бедняки, которые на свой страх и риск будут брать микрозаймы, а вы на свой страх и риск им их предоставлять...

Останнє редагування:
Ну, вот честно скажите, не видите здесь абсурда??
Ні, не бачу в цьому проблеми, а навпаки вважаю це фінансовою допомогою. Бо знову ж таки питання: де б тоді ця мама взяла гроші на одяг для своєї дитини? Мікрофінансові компанії допомагають у таких ситуаціях, коли інші джерела недоступні.
Заёмщик, чтобы отдать кредиты, продает свое имущество.
Но по вашей логике, он его не лишается, ведь он продает добровольно. Чтобы не нарушить условия важного☝️ договора с кредитором. И пофиг, что оборудование, которые продал, его кормило... Если что, МФО всегда на еду дадут деньги.
Якщо він так робив — це був його вибір. Я не юрист, але, наскільки мені відомо, суд ніколи не вимагатиме від позичальника продавати майно для повернення кредиту. Навпаки, часто йдеться про реструктуризацію боргу, залишаючи тільки тіло кредиту, і чекають, поки він буде повернений. У чому ж тут ризик для клієнта, який взяв гроші?

Більше того, позичальник може визнати себе банкрутом, якщо заборгованість перевищує 150 тисяч гривень (точну суму не пам’ятаю), і взагалі нікому не платити. В такій ситуації хто більше ризикує — клієнт чи компанія, яка видала кредит? Очевидно, що компанія бере на себе більший ризик, оскільки кошти можуть не повернутися.

Мне с вами больше не о чем говорить...
Дай Бог, чтобы вам не пришлось ощутить то, в чем вы не видите абсурда
Бо знову ж таки питання: де б тоді ця мама взяла гроші на одяг для своєї дитини?
Да ну, емое... Ну вот не хочется писать грубости...
Где?? Заработать!!! Так испокон веков повелось: работаешь, получаешь оплату за работу, покупаешь тот или иной товар.
Мікрофінансові компанії допомагають у таких ситуаціях, коли інші джерела недоступні.
:добряче: :facepalm4:
суд ніколи не вимагатиме від позичальника продавати майно для повернення кредиту.
Я понимаю, что вы пишите очень осторожно, продумывая каждое слово, чтобы в случае чего эту переписку где-то опубликовать, предъявить...
Ещё раз: человек до суда продает свое имущество, чтобы 🐏🐏 не донимали звонками третьих лиц.
Якщо він так робив — це був його вибір
Та ну конечно
Більше того, позичальник може визнати себе банкрутом, якщо заборгованість перевищує 150 тисяч гривень (точну суму не пам’ятаю), і взагалі нікому не платити
Тут вы тоже абсурдности ситуации не видите?
Очевидно, що компанія бере на себе більший ризик, оскільки кошти можуть не повернутися.
Так может нужно ориентироваться на другую категорию?
Или тогда уже для нынешней аудитории вашей создать адекватные условия? Не?

Останнє редагування:
Мне с вами больше не о чем говорить...
Дай Бог, чтобы вам не пришлось ощутить то, в чем вы не видите абсурда
Що стосується мене, я багато разів брав кредити в житті і завжди їх повертав вчасно. На даний момент у мене є кредити на сотні тисяч, і це дуже допомагає мені перекриватися в певних фінансових ситуаціях.

Був у дуже великих боргах і з Божою допомогою зміг з них вибратися. У ті моменти кредити дуже сильно допомагали і часто рятували мене в складних ситуаціях.

Схоже, що ми просто не чуємо один одного. Вибачте, якщо я погано доношу свою думку.
Да ну, емое... Ну вот не хочется писать грубости...
Где?? Заработать!!! Так испокон веков повелось: работаешь, получаешь оплату за работу, покупаешь тот или иной товар.
А якщо ще й зарплата затримується, яку вона заробила, а гроші потрібні тут і зараз, бо дитина піде в школу без куртки? Або бухгалтер затримав виплату і сказав, що через три дні точно видадуть зарплату? У таких ситуаціях кредити можуть стати тимчасовим порятунком.
Или тогда уже для нынешней аудитории вашей создать адекватные условия? Не?
Якщо ви так кажете, то, мабуть, ви ніколи не бачили фінансову модель мікрофінансових компаній. Якщо зменшити відсоток ще менше 1, то відсоток тих, хто повертає кредити, не покриє тих, хто не повертає. Математика просто не зійдеться, і компанія не зможе заробляти. Зараз на ринку встановлені максимально адекватні умови, які дозволяють і компаніям працювати, і клієнтам отримувати фінансову допомогу.

На даний момент у мене є кредити на сотні тисяч, і це дуже допомагає мені перекриватися в певних фінансових ситуаціях.
Когда меняем никнейм?
"Боржник з Турбогроші"?
Норм?)
Схоже, що ми просто не чуємо один одного. Вибачте, якщо я погано доношу свою думку.
Нет, все норм. Не может человек, в свое время пострадавший от МФО, иметь иное мнение...
якщо ще й зарплата затримується, яку вона заробила, а гроші потрібні тут і зараз, бо дитина піде в школу без куртки?
Правильно. Я ж и пишу, что МФО ориентированы заведомо на проблемных клиентов. Да, задержали. Она берет кредит. Через три дня ей говорят, что она уволена.
ЗП не получила. Кредит остался. Проценты тоже никуда не делись.
У меня была ооооочень похожая ситуация. Очень.
Або бухгалтер затримав виплату і сказав, що через три дні точно видадуть зарплату
))
У таких ситуаціях кредити можуть стати тимчасовим порятунком.
Временным спасением...
Алкоголики с утра тоже похмеляются...
Якщо ви так кажете, то, мабуть, ви ніколи не бачили фінансову модель мікрофінансових компаній. Якщо зменшити відсоток ще менше 1, то відсоток тих, хто повертає кредити, не покриє тих, хто не повертає. Математика просто не зійдеться, і компанія не зможе заробляти. Зараз на ринку встановлені максимально адекватні умови, які дозволяють і компаніям працювати, і клієнтам отримувати фінансову допомогу.
Поддержка, вы через слово читаете меня?)
Минимизируйте риски на невозврат.
Не?)

Есть некоторые интересности.
Сейчас п
Или я что-то тут насчитал хрен пойми что...
:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:
IMG_20241017_140424.webp

Якось так, не дякуй.

"Боржник з Турбогроші"?
Я не ображусь )
Через три дня ей говорят, что она уволена.
ЗП не получила. Кредит остался.
Так, вона взяла ризик на себе, але в той момент вирішила свою ситуацію і отримала час на те, щоб знайти спосіб повернути гроші. Без цього вона б залишилася без варіантів. Я лише про це кажу — кредит дав їй можливість вирішити проблему тут і зараз.
Временным спасением...
Алкоголики с утра тоже похмеляются...
Давайте розглянемо ситуацію. Є хлопець, Іван. Йому кажуть: «Вам залишилось жити 7 днів, і у вас є лише цей час, щоб знайти вакцину». Що обрати — спробувати її знайти чи лягти на кушетку і чекати смерті? Як ви думаєте, що б він обрав?

Та ладно)
То шутка была.
Как говорится: Пошутили зайца - подвесили за яйца...
Та ладно)
То шутка была.
Как говорится: Пошутили зайца - подвесили за яйца...
Я так понял, там часть офиса под одном аккаунтом))
Так, вона взяла ризик на себе, але в той момент вирішила свою ситуацію і отримала час на те, щоб знайти спосіб повернути гроші. Без цього вона б залишилася без варіантів. Я лише про це кажу — кредит дав їй можливість вирішити проблему тут і зараз.
Ну вот честно: неужели для вас данная ситуация не абсурдна??
Ну, блин..

Вітаю! Мене звати Анна, я представник компанії ТурбоГроші.

Так ви Анна, чи ви особа чоловічої статі?
Я вже писав про це вище. На цьому акаунті працюють менеджери нашої підтримки. Для вирішення питання топікстартера спочатку відповідала Анна.

Давайте розглянемо ситуацію. Є хлопець, Іван. Йому кажуть: «Вам залишилось жити 7 днів, і у вас є лише цей час, щоб знайти вакцину». Що обрати — спробувати її знайти чи лягти на кушетку і чекати смерті? Як ви думаєте, що б він обрав?
Иван берет займ, бухает 7 дней, уходит в лучший мир.
Или как?
Ивану говорят "Вань, у тебя неделя" и он такой побежал брать кредиты чтобы вылечиться? Когда врач говорит, что осталась неделя?
Вы не сильны в медицине, шановний
Я вже писав про це вище. На цьому акаунті працюють менеджери нашої підтримки. Для вирішення питання топікстартера спочатку відповідала Анна.
Та вы уже половину моих проблем порешали...
А тс так и не решили...

Я не ображусь )

Припустимо. Почти така ситуація. Можете мені дати кредит з моїм мінусовки рейтингом?

Назад
Угорі