Цікавить думка юристів. МФО. Як вилазити з кредитної ями?

• Автор теми Автор теми Марік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марік

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
21
Бали
853
Марік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Попав у кредитну яму, з якої не можу вибратись. У мене 6 мікрозаймів на загальну суму близько 50000. Я офіційно працюю, проте грошей не хватає навіть на пролонгації. Телефонні дзвінки, погрози з ранку до вечора мені і рідним. Підкажіть, хто можете мені допомогти юрид. консультацією.

Наверное просто забить или договориться ,я тоже в такой жoпe

Доброго дня. Попав у кредитну яму, з якої не можу вибратись. У мене 6 мікрозаймів на загальну суму близько 50000. Я офіційно працюю, проте грошей не хватає навіть на пролонгації. Телефонні дзвінки, погрози з ранку до вечора мені і рідним. Підкажіть, хто можете мені допомогти юрид. консультацією.
у вас всего шесть бадег и сумма не ахти! не переживайте!

Живіть звичайним житям! а будут дошкуляти- пишіть сюди, вам точно допоможуть. Головне, щ ви вже тут )) Я також не перестаю дякувати Богу та інтернету.що привів мене сюди!

у вас всего шесть бадег и сумма не ахти! не переживайте!
Не м
Живіть звичайним житям! а будут дошкуляти- пишіть сюди, вам точно допоможуть. Головне, щ ви вже тут )) Я також не перестаю дякувати Богу та інтернету.що привів мене сюди!
Наверное просто забить или договориться ,я тоже в такой жoпe
Договорюватись майкредіт, кредит каса, манівео, кредит плюс, укрпозика не хочуть. Можливо через те, що просрочка ще не велика. Укркредит фінанс просто вбиває((( 30 дзвінків у день(

Не м

Договорюватись майкредіт, кредит каса, манівео, кредит плюс, укрпозика не хочуть. Можливо через те, що просрочка ще не велика. Укркредит фінанс просто вбиває((( 30 дзвінків у день(
І кінця-краю не бачу(
Post automatically merged:

Забули вони про мене...((
Ігнорують...((
Що на них так повпливало???

Останнє редагування:
Я ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?

У меня их много, где то 25+, есть ещё три банка.
((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.

Тому що дзвонять?
Дзвонять, листів ще не було.

Останнє редагування:
Підскажіть будь ласка.В мене алекс і кредит каса прострочка десь 3 місяця зараз глянув в убк пише що кредити закриті що це значить?

Я ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?

((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.

Дзвонять, листів ще не було.
Так не общайтесь, а письма-это макулатура, мне кредит касса раньше всех отправила, шлют каждую неделю, я даже не читаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі