Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На цей вид транспорту потрібні права?
Якби моя ..., я б вас зобов'язав мати права на пересування пішим ходомНа цей вид транспорту потрібні права?

Я ж наче на червоне світло не перебігаю дорогуЯкби моя ..., я б вас зобов'язав мати права на пересування пішим ходом![]()
Думаю ні.На цей вид транспорту потрібні права?
ЖінкиДумаю ні.
Якесь воно як самокат.
Ні фар ніби немає , ні поворотів![]()

Може і були фари і повороти,вже нема,значить і права не потрібні.Думаю ні.
Якесь воно як самокат.
Ні фар ніби немає , ні поворотів![]()
Гарний, скажиМоже і були фари і повороти,вже нема,значить і права не потрібні.
Да він і дівчачий,а дівчаткам можна і без прав![]()
Без прав не можноМоже і були фари і повороти,вже нема,значить і права не потрібні.
Да він і дівчачий,а дівчаткам можна і без прав![]()

Рожевенький....Гарний, скажи![]()
Можна без прав? Або з відкритою В(Б)?А то якісь рожеві тухельки ,о це технікаПереглянути вкладення 159944Переглянути вкладення 159945Переглянути вкладення 159946
Ні ,не можна ,на маленький скутер до 50 кубів треба А ,а на те що більше то А1 ,помоєму так ,треба глянути ,і категорія повинна відповідати т.з.Можна без прав? Або з відкритою В?
Щось багато заборон, просто скажи що можна,навіщо ускладнюватьНі ,не можна ,на маленький скутер до 50 кубів треба А ,а на те що більше то А1 ,помоєму так ,треба глянути ,і категорія повинна відповідати т.з.
Можна купити ,мот без документів і кататись до першого мінта ,а жалко буде коли заберутьЩось багато заборон, просто скажи що можна,навіщо ускладнювать![]()
Виходить,на туфлі рожевій краще,ніщ на отій техніці? На туфлю прав не потрібно....Можна купити ,мот без документів і кататись до першого мінта ,а жалко буде коли заберуть
Ага ,на ранок ,як протверезієшВиходить,на туфлі рожевій краще,ніщ на отій техніці? На туфлю прав не потрібно....
Touni ,а може та туфля зачарована? І в якийсь час доби перетвориться на техніку?

Або техніка на туфлю рожевуАга ,на ранок ,як протверезієш![]()