Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну так ,я ж скинув відос )))Это вопрос?)
Не стукачЖалоба наверное![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну так ,я ж скинув відос )))Это вопрос?)
Не стукачЖалоба наверное![]()
Наверное, я не выспался.Ну так ,я ж скинув відос )))
Піднімись вище ,ми вчора спілкувались про перевернутий двигунНаверное, я не выспался.
Какой видос? И я должен был его посмотреть?)
Аааааа, ёптаПіднімись вище ,ми вчора спілкувались про перевернутий двигун
Халепа![]()
Автівок багато))) Мотоциклів - ні))))Це так ,як ,з автівками ))
Я за "9 з 1/2 тижнів" згадував, але ж і цей фільм достойний)))91
"Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо"
Так это ж "Слива")))) Я именно с этой модели облагораживал щебёнку))))Та да)
Но реально - краска идеал, весь хром блестит.
Вот такая:
Переглянути вкладення 159517
А звук... Ну, его, наверное, не перепутать ни с каким другим
)))))Так это ж "Слива")))) Я именно с этой модели облагораживал щебёнку))))
Почаклував над передньою вилкою чим?)))) Правильно, відповідь вищеА і до таких апаратів ,колись кореш трішки над такою почаклував ,над передньою вилкою ,і жопою ,і хлопушками
Була замінена повністю з довшими перами ,щиток був зроблений у вигляді лодочки ,був обрізаний задній щиток і стоп сигнал був взятий від іншого мота ,і поставлений відразу за сидінням ,ну а вихлопні труби були замовлені токарю з наборкою перегородок ,в цілому мот получився доволі цікавим ...Почаклував над передньою вилкою чим?)))) Правильно, відповідь вище)))))
Цікаво там і двигун дерев'яний ,а чому коліщата гумові ,а не такі як на підводі ,оббиті залізом ,а що буде як замкне проводкуТоні, дивись який чудовий транспорт.Переглянути вкладення 159674

За те економний. Підеш в ліс, назбираєш гілок і все, у тебе є транспорт.Цікаво там і двигун дерев'яний ,а чому коліщата гумові ,а не такі як на підводі ,оббиті залізом ,а що буде як замкне проводку![]()
Та я зрозумів))) Просто інколи з місць розташування розділових знаків можу похіхікать))))Переглянути вкладення 159613
Була замінена повністю з довшими перами ,щиток був зроблений у вигляді лодочки ,був обрізаний задній щиток і стоп сигнал був взятий від іншого мота ,і поставлений відразу за сидінням ,ну а вихлопні труби були замовлені токарю з наборкою перегородок ,в цілому мот получився доволі цікавим ...
Проводка там теж дерев'яна)))) З прутиків))))Цікаво там і двигун дерев'яний ,а чому коліщата гумові ,а не такі як на підводі ,оббиті залізом ,а що буде як замкне проводку![]()
В ліс зайшов, з лісу виїхав...)))))За те економний. Підеш в ліс, назбираєш гілок і все, у тебе є транспорт.
Красавица!)