Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
То порізався ,то опікся ,а коли гаряча стружка літом залітає за футболку ,або прилітає до губи то моментом прилипає ,не робота а мрія :ahaha:
Я періодами працював трохи з металами
Тож як зварка за шиворот залітає чи від болгарина стружка в око, бо окуляри впадло вдіти, знаю))

Я періодами працював трохи з металами
Тож як зварка за шиворот залітає чи від болгарина стружка в око, бо окуляри впадло вдіти, знаю))
В окулярах постійно ,бо очі то дороге задоволення ,ще поставили захисний екран на станок то веселіше

Затиснути в дверях сині, засунути в окріп червоні, змастити зеленкою зелені.
Зразу видно досвідчену у життєвих питаннях жінку...))))))))))))
У нас був веселий зауч, і нам студенткам всякі цікавинки розповідав.
Так що претензії не до мене.
Мене вчили доброму, вічному.
Вічнозелені ...кхм... яйця....))))))))))))))

В окулярах постійно ,бо очі то дороге задоволення ,ще поставили захисний екран на станок то веселіше
Та в тебе лайтовий варіант... політ з 5 метрів з верфі під сонячні батареї коли в дощ тебе зварка йобом токнула , то є незабутній досвід

Та в тебе лайтовий варіант... політ з 5 метрів з верфі під сонячні батареї коли в дощ тебе зварка йобом токнула , то є незабутній досвід
Вспомнив історію з прошлого життя ,про переноску і дощ ,як нас не по палило ,не доля )))

Поділюсь і своїм досвідом))) Без польотів, але при п'яному електрику, який на об'єкті невідомо де, промокших в дощ кросівках і я берусь за гачки башенного крана, який подавав нам розчин... То тіліпнуло так, що пів-дня відходив...)))) Висновок - при подібній діяльності ноги повинні бути в резинових непромокаючих чоботах, бо д*білів завжди вистачає...) Тут і я *****, і електрик)))))))

02565e79113e29d3bfd597500c58e145.webp

b3f7948520603b60bf07e85eff4dce87.webp

серьезные мартышки с мото))

1714908816242.webp
Найвища швидкість звичайного мотоцикла (серед жінок) становить 381,857 км/год, і була досягнута Ерін Сіллс (США) на соляних рівнинах Бонневілля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі