Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На щастя ні ,в основному на роб.,страждають руки і пальці

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На щастя ні ,в основному на роб.,страждають руки і пальці

То порізався ,то опікся ,а коли гаряча стружка літом залітає за футболку ,або прилітає до губи то моментом прилипає ,не робота а мрія

Я періодами працював трохи з металамиТо порізався ,то опікся ,а коли гаряча стружка літом залітає за футболку ,або прилітає до губи то моментом прилипає ,не робота а мрія![]()
В окулярах постійно ,бо очі то дороге задоволення ,ще поставили захисний екран на станок то веселішеЯ періодами працював трохи з металами
Тож як зварка за шиворот залітає чи від болгарина стружка в око, бо окуляри впадло вдіти, знаю))
Зразу видно досвідчену у життєвих питаннях жінку...))))))))))))Затиснути в дверях сині, засунути в окріп червоні, змастити зеленкою зелені.
Вічнозелені ...кхм... яйця....))))))))))))))У нас був веселий зауч, і нам студенткам всякі цікавинки розповідав.
Так що претензії не до мене.
Мене вчили доброму, вічному.
Та в тебе лайтовий варіант... політ з 5 метрів з верфі під сонячні батареї коли в дощ тебе зварка йобом токнула , то є незабутній досвідВ окулярах постійно ,бо очі то дороге задоволення ,ще поставили захисний екран на станок то веселіше
Вспомнив історію з прошлого життя ,про переноску і дощ ,як нас не по палило ,не доля )))Та в тебе лайтовий варіант... політ з 5 метрів з верфі під сонячні батареї коли в дощ тебе зварка йобом токнула , то є незабутній досвід
Поділюсь і своїм досвідом))) Без польотів, але при п'яному електрику, який на об'єкті невідомо де, промокших в дощ кросівках і я берусь за гачки башенного крана, який подавав нам розчин... То тіліпнуло так, що пів-дня відходив...)))) Висновок - при подібній діяльності ноги повинні бути в резинових непромокаючих чоботах, бо д*білів завжди вистачає...) Тут і я *****, і електрик)))))))Та в тебе лайтовий варіант... політ з 5 метрів з верфі під сонячні батареї коли в дощ тебе зварка йобом токнула , то є незабутній досвід
Я б ,не впустив би ,або забрав собаку і мот і хода ))))Є слово "мотоцикл",значить по темі....Переглянути вкладення 152597
А сусідку теж забрав би?Я б ,не впустив би ,або забрав собаку і мот і хода ))))
Не потрібно воно мені )))))А сусідку теж забрав би?
ВикрутивсяНе потрібно воно мені )))))