Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
922ad49c-9a6e-4c92-a524-37b7734d08eb.webp

Нас сьогодні порівняли з старими пузатими - бородатими дідами ,які катають голих дівок .Я читаю ))))яле то в моєму розумінні трішки інше ,мені подобається швидкість ,а з голою дівкою на швидкості трішки більше за ...,км/год.,не війдеш в поворот :cool:

Нас сьогодні порівняли з старими пузатими - бородатими дідами ,які катають голих дівок .Я читаю ))))яле то в моєму розумінні трішки інше ,мені подобається швидкість ,а з голою дівкою на швидкості трішки більше за ...,км/год.,не війдеш в поворот :cool:
З голою дівкою ти навіть з місця не зрушиш))))) Але ж головне - це правильно розставлені пріорітети))))))

Нас сьогодні порівняли з старими пузатими - бородатими дідами ,які катають голих дівок
Это Ксении фантазии. Сомневаюсь, что голые девки, будут ездить со старыми пузатыми дедами. Ну разве они очень и очень богатые))

Это Ксении фантазии. Сомневаюсь, что голые девки, будут ездить со старыми пузатыми дедами. Ну разве они очень и очень богатые))
А катають 🤔
І чомусь стереотип ,байкери ?)))) там можуть бути люди різні ,і різного достатку ,а на мот .,вони всі рівні

Смотря, какие девки...)))) И понятие "богатство" тоже у каждого своё...)))))

Смотря, какие девки...)))) И понятие "богатство" тоже у каждого своё...)))))
Я про деньги имела ввиду. Если девушка допустим 20 лет встречается с мужиком с пузом, лет 50, то говорит о какой-то там любви тупо.

Я про деньги имела ввиду. Если девушка допустим 20 лет встречается с мужиком с пузом, лет 50, то говорит о какой-то там любви тупо.
Блин, да в жизни всё бывает))))
Любовь - это такое явление, что логике не поддается)))) Это - чувство, в первую очередь)))) И в логику её, любовь эту, не запихнёшь, как ни пытайся...) Для кого-то - тупо, для кого-то - счастье...)))

Любовь - это такое явление, что логике не поддается)))) Это - чувство, в первую очередь)))) И в логику её, любовь эту, не запихнёшь, как ни пытайся...) Для кого-то - тупо, для кого-то - счастье...)))
Не заморочуйся ,ми це знаємо ...

Поддается логики, но не буду тебя переубеждать))
Любовь прекрасное чувство, которое длиться ровно 3 года))
Ну, я хотя бы в неё верю...)
Во что?) Что 20 летние девушки, могут просто так влюбиться по уши в 50 летних, ну верь))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі