Дякую)Ви ,як завжди в своєму репертуарі![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую)Ви ,як завжди в своєму репертуарі![]()
Вселенная меня бережет))))) Пока...))))Ой ,не поспішай ,ато встигнеш![]()
Поклади шмайсер на місцеДякую)

Как же тебя легко в ЗАГС затащить))Ох, если еще девушка знает, кто такая Клара Цеткин, то можна с лёгким креном прокладывать маршрут в ЗАГС))))))
То не "шмайсер", а МП 40. Не плутай)Поклади шмайсер на місце![]()
Не спішіть в ЗаГС, може дівчина особисто знайома з Кларою Цеткин. Довгожителька.Ох, если еще девушка знает, кто такая Клара Цеткин, то можна с лёгким креном прокладывать маршрут в ЗАГС))))))
Ну якщо вже зануритись в історію простонародної назви пістолетів-кулеметів то і МП-38 не забудь

Це оно таке саме. Тільки пружина інша та виконання.Ну якщо вже зануритись в історію простонародної назви пістолетів-кулеметів то і МП-38 не забудь![]()
Це оно таке саме. Тільки пружина інша та виконання.
А "шмайсер", це МП-28. В них різні конструктори:
Ну, раз пока ту обитель не посещал, значит, не так уж и легко))))) Или девушки, знающей о предводительницах феминизма, не встречалось...)))) Но как-то и неохота мне связываться узами, если честно))))Как же тебя легко в ЗАГС затащить))
С StG-44 однажды довелось пострелять))) Отдача впечатлила, у Калаша посильней будет)))
От ця дівчина, мені завжди так думалось, в ЗАГСі за головну)))))Не спішіть в ЗаГС, може дівчина особисто знайома з Кларою Цеткин. Довгожителька.
Та Ви естет,батєнькаКрен есть? Все супер! Свидание удалось.
Тут нужно задать ненавязчивый вопрос:
"А у меня дома еще есть коллекция открыток по теме 8 марта. Кстати, на одной присутствует автограф Клары Цеткен.
Можем по дороге что-то купить к чаю. И аптека там тоже по пути. Понимаете, давненько я аптекаршу не спрашивал: "А какой из них подходит к чаю? Дайте белый. Он полнит."
Совкові бувають хіба лопатиНіби тема не про зброю,а так з багатьох видів совкової зброї вдалось полупашити )))
От ,не треба .Ти зрозумів що я мав на увазі ))Совкові бувають хіба лопати
Ніт.От ,не треба .Ти зрозумів що я мав на увазі ))
Яя,натюрліх )))
Ніби не з Полтавщини ,щоб казати ніт ))))
Німчура обізваласьЯя,натюрліх ))
МуссолініНімчура обізвалась
Сі,сеньорМуссоліні
Та Ви естет,батєнька