Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Viktoriy ,у вас щось не виходить ,можете писати тут ,але тема специфічна ))))))

Не можу створити щоденник.

Screenshot_20240316-182315~2.png

Заходите в раздел, нажимаете на оранжевую плашку. Пишите название темы, ну и потом сообщение

Привіт ! От так склалося що вирішив поділитися мабуть самою гидкою рисою свого прошедшого часу ,я ,завязав ,і то була не гра ,повірте - то було гірше ,і в світі того що от я граю - і мені потрібна допомога ,то все лайно ,на той час мені була потрібна допомога ,але я знайшов сили і зав'язав ,так - я бувший наркоман (опіумний ) зараз мабуть таких не має ,хай пробачить мене Адміни що не по темі ,і з впевненістю скажу - що є бувші наркомани ,ось так , тре ба було поділитись ....
Главное, что справился. И хорошо, что поделился. Поддержку всегда найдешь!)))) Копи на моцик, скутер - то не то)))))

Главное, что справился. И хорошо, что поделился. Поддержку всегда найдешь!)))) Копи на моцик, скутер - то не то)))))
Жека то було давно дуже давно ,просто заклинило ,от ми ігромани - хворі люди і не можемо позбавитись ,а я бл ..., зміг
Що у Вас не виходить ?

Жека то було давно дуже давно ,просто заклинило ,от ми ігромани - хворі люди і не можемо позбавитись ,а я бл ..., зміг
Зміг - і молодець!)))) Ділись своїм досвідом з тими, кому це необхідно.
І все буде добре!))))
1670417382_25-kartinkin-net-p-moto-kartinki-pinterest-26.webp

Пишу назву щоденника потім створити.
Отакої! Ми стикнулися з деякими проблемами.
Будь ласка, напишіть коректне повідомлення.
То пишіть тут ,потім Адміни виправлять
То пишіть тут ,потім Адміни виправлять
Ви не переглядайте мою тему , 🙃,бо то специфічна тема ,я майже рік на форумі )))

Пишу назву щоденника потім створити.
Отакої! Ми стикнулися з деякими проблемами.
Будь ласка, напишіть коректне повідомлення.
Нажимаете на оранжевую плашку. Потом пишете название заголова. Дальше текст и нажимаете создать тему
Screenshot_20240316-185835~2.png

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Хіба в кроватку ))) бо на моті якщо Ти реально катаєш то їх не повинно бути ,або така що вітданна тобі ...
Розумію...) Але дівчата повинні бути завжди, бо інакше як ти зрозумієш, яка дійсно має привілегію штурмана?)))))
1670417328_45-kartinkin-net-p-moto-kartinki-pinterest-48.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі