Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Для початку робите ,адекватну назву ,в розділі ,а потім переходите даліНе можу створити щоденник.
Не можу створити щоденник.
Главное, что справился. И хорошо, что поделился. Поддержку всегда найдешь!)))) Копи на моцик, скутер - то не то)))))Привіт ! От так склалося що вирішив поділитися мабуть самою гидкою рисою свого прошедшого часу ,я ,завязав ,і то була не гра ,повірте - то було гірше ,і в світі того що от я граю - і мені потрібна допомога ,то все лайно ,на той час мені була потрібна допомога ,але я знайшов сили і зав'язав ,так - я бувший наркоман (опіумний ) зараз мабуть таких не має ,хай пробачить мене Адміни що не по темі ,і з впевненістю скажу - що є бувші наркомани ,ось так , тре ба було поділитись ....
Жека то було давно дуже давно ,просто заклинило ,от ми ігромани - хворі люди і не можемо позбавитись ,а я бл ..., змігГлавное, что справился. И хорошо, что поделился. Поддержку всегда найдешь!)))) Копи на моцик, скутер - то не то)))))
Що у Вас не виходить ?Не можу створити щоденник.
Зміг - і молодець!)))) Ділись своїм досвідом з тими, кому це необхідно.Жека то було давно дуже давно ,просто заклинило ,от ми ігромани - хворі люди і не можемо позбавитись ,а я бл ..., зміг
Моя ПовагаЗміг - і молодець!)))) Ділись своїм досвідом з тими, кому це необхідно.
І все буде добре!)))) Переглянути вкладення 148550

То пишіть тут ,потім Адміни виправлятьПишу назву щоденника потім створити.
Отакої! Ми стикнулися з деякими проблемами.
Будь ласка, напишіть коректне повідомлення.
Ви не переглядайте мою тему ,То пишіть тут ,потім Адміни виправлять
Нажимаете на оранжевую плашку. Потом пишете название заголова. Дальше текст и нажимаете создать темуПишу назву щоденника потім створити.
Отакої! Ми стикнулися з деякими проблемами.
Будь ласка, напишіть коректне повідомлення.
а я бл ..., зміг
Так*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ти так і теж хочеш сісти на мот
З дівчинкою я сяду куди завгодно, а можна і з двома)))))))Ти так і теж хочеш сісти на мот
Переглянути вкладення 148573
Добре відпочиньте від мене ))) Доброї ночі ,обіймаю,я тверезий )))))
Хіба в кроватку ))) бо на моті якщо Ти реально катаєш то їх не повинно бути ,або така що вітданна тобі ...З дівчинкою я сяду куди завгодно, а можна і з двома))))))) Переглянути вкладення 148590
Розумію...) Але дівчата повинні бути завжди, бо інакше як ти зрозумієш, яка дійсно має привілегію штурмана?)))))Хіба в кроватку ))) бо на моті якщо Ти реально катаєш то їх не повинно бути ,або така що вітданна тобі ...