Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Жека не спокушай на гріх ,бо біду в загул ,як котень ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Жека не спокушай на гріх ,бо біду в загул ,як котень ))))
Найбільша коляска має довжину шасі 1,38 м і була створена компанією Kolcraft EnterprisesТак ,тема про,а про це можна побалакати в іншій темі ))))
І створена вона для того щоб після п'янок розвозити )))Найбільша коляска має довжину шасі 1,38 м і була створена компанією Kolcraft EnterprisesПереглянути вкладення 148000
Да ні.... Висока дуже,ще голова закрутиться після п'янки. Чи головне вниз не дивитись?І створена вона для того щоб після п'янок розвозити )))
Ну її можна розкласти ,і там є поручень )))Да ні.... Висока дуже,ще голова закрутиться після п'янки. Чи головне вниз не дивитись?
І під пісню "Земля в иллюминаторе видна"Ну її можна розкласти ,і там є поручень )))
Ти ще знайди після п' янки, ХТО тебе, окрім алкоголю, "розвозить" буде))))І створена вона для того щоб після п'янок розвозити )))
Там ліфту немає...)))Ну її можна розкласти ,і там є поручень )))
Такси))Ти ще знайди після п' янки, ХТО тебе, окрім алкоголю, "розвозить" буде))))
Я когда-то вызывал "Империю"))) Пока прослушивал названия городов и кнопочку, которую нажать, терпение лопнуло и я поплыл пешком)))) Кстати, Александрия там под девяточкой))))Такси))
Я пока пешком, но спасибо за подсказку))Я когда-то вызывал "Империю"))) Пока прослушивал названия городов и кнопочку, которую нажать, терпение лопнуло и я поплыл пешком)))) Кстати, Александрия там под девяточкой))))
Ну, раз пешком получалось, то это хорошо продуманная и организованная пьянка)))Я пока пешком, но спасибо за подсказку))
Я не пью))Ну, раз пешком получалось, то это хорошо продуманная и организованная пьянка))) Переглянути вкладення 148007
Мои поздравления и соболезнования одновременно))) Что, прям вообще???Я не пью))
Бокал вина могу выпить))Мои поздравления и соболезнования одновременно))) Что, прям вообще???
Ну вот, уже хорошо))))Бокал вина могу выпить))
Спасибо за соболезнования, но у меня никто не умер
Я не пью))
Найбільша коляска має довжину шасі 1,38 м і була створена компанією Kolcraft EnterprisesПереглянути вкладення 148000