Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так ,тема про 🏍️,а про це можна побалакати в іншій темі ))))

Не знаю, у меня остался гаечный ключ, два молотка, плоскогубцы, набор отвёрток. Короче все что не смог забрать))
І цікаво що Ти з тим скарбом робиш ? Або не так ,як Ти його використовуєш ?))))

І цікаво що Ти з тим скарбом робиш ? Або не так ,як Ти його використовуєш ?))))
Никак не использую, просто лежит себе и всё. Молотком иногда орехи бью. Если мне нужно, что то починить, то вызываю мастера.
У летящей в тебя тарелки можно приблизительно траекторию полёта вычислить и увернуться, а вот у ключа полет произвольный и там уже особо не увернешься)))))
Не знаю, не испытывала судьбу. Мне жалко вещи бить.

Не знаю, у меня остался гаечный ключ, два молотка, плоскогубцы, набор отвёрток. Короче все что не смог забрать))
Не смог или не осмелился?)))))))
1675986760_gagaru-club-p-baik-samii-krasivii-instagram-4.webp

Ось ,красень )
IMG_20240309_183657.webp

А ось і ще один
IMG_20240309_184649.webp

Було б бажання...)))))
Бажання аж занадто ,останній що був у мене ,при розводі ,майже рік простояв у неї ,а потім ми з вітчимом забрали його на прицепі ,я воскресив - покатався ,і знову в сарай ,простояв пару років ,а потім вітдав сину ,перед тим теж викатався від душі ,ну і що він його поклав ,а тепер - гніє в гаражі ,бо в них руки з с...и .Якщо не лежить душа

Бажання аж занадто ,останній що був у мене ,при розводі ,майже рік простояв у неї ,а потім ми з вітчимом забрали його на прицепі ,я воскресив - покатався ,і знову в сарай ,простояв пару років ,а потім вітдав сину ,перед тим теж викатався від душі ,ну і що він його поклав ,а тепер - гніє в гаражі ,бо в них руки з с...и .Якщо не лежить душа
Придбаєш нового коника, для себе і для душі)

Добре ,всим приємного вечора ,пішов я ,підіймати настрій ,бо ,хоч вий )

Добре ,всим приємного вечора ,пішов я ,підіймати настрій ,бо ,хоч вий )
Нє, вити не треба)))) Або ж хоч так, щоб ніхто не бачив і не чув...) Сам останнім часом на "піднятті настрою"... )))
Все буде добре!)))
1675986869_gagaru-club-p-baik-samii-krasivii-instagram-65.webp

Доброго дня ,всим хто читає тему ,і привіт тим хто присутній в цій темі )))
IMG_20240310_151652.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі