Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Розбудиш,коли розродишсяТак ,я підвожу до істірїї
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Розбудиш,коли розродишсяТак ,я підвожу до істірїї
Как вся жизнь в чёрточку между датами
Як тількі ти опублікував допис,у мене в телефоні музика замовкла. Мабуть знак,що то вся історіяРозбудиш,коли розродишся
То ж не я мав розповідатиПереглянути вкладення 143935
Як тількі ти опублікував допис,у мене в телефоні музика замовкла. Мабуть знак,що то вся історія![]()
Так,не ти,але ж чомусь на твоєму дописіТо ж не я мав розповідати
Хош почитати про те як італієць катав дівок на волохатому моторолеріРозбудиш,коли розродишся
Коми в розповіді порахуватьХош почитати про те як італієць катав дівок на волохатому моторолері![]()
![]()
Та що шпарити без комКоми в розповіді порахувать
Можешь точки ставить. Как ты, ровненько уже стоишь?) Историю ждать сегодня))Та що шпарити без ком
хрестик)Можешь точки ставить.
Плюсикхрестик)
оптимістПлюсик
Хух ,оживаю ,воскресаю ))))оптиміст
Не поспішай ,руці ще трясуться ))))))))Можешь точки ставить. Как ты, ровненько уже стоишь?) Историю ждать сегодня))
Святкував Ромчіка днюхуХух ,оживаю ,воскресаю ))))
Не поспішай ,руці ще трясуться ))))))))

Главное чтобы глаз не дёргался)) А руки то такое))Хух ,оживаю ,воскресаю ))))
Не поспішай ,руці ще трясуться ))))))))
Та ,в мене сусіди веселі ,вчора готували вареники і манти ,витягли мене з берлогиСвяткував Ромчіка днюху![]()
![]()
![]()
Та буде історія ,дай до тями прийти))))Главное чтобы глаз не дёргался)) А руки то такое))
Ну как ты там уже пришел в себя, трясучка ушла?)Та ,в мене сусіди веселі ,вчора готували вареники і манти ,витягли мене з берлоги
Та буде історія ,дай до тями прийти))))
су4ка пішлаНу как ты там уже пришел в себя, трясучка ушла?)
Не стоит так соседку называть. А то больше вареником не угостит))су4ка пішла