Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
История #2

Ездили в соседнее село с товарищем. Порешали свои дела и едем обратно. А расстояние между сёлами - 5км.
И только выехали с села, увидели идёт девчонка. Ну, мы ж джентльмены ёпта, предложили ее подвезти. Уселась она за мной, а за ней сел Кент. Практически на багажник. А может и не практически))
Взялся руками за ляшки и мы поехали.
А надо признать, помацать эту даму было за шо.

Приехали в село, в центре я томознул. Встали с мота, а Кента нет🤷.

Поехал я обратно и примерно на середине дороги между сёлами нашел его: одиноко шел по обочине, пиная камушки

В мене в брата була Ява.
Була підлітком ще.Він мене катав кілька разів.Місто Ізмаїл.Їдемо.Ява реве.....Очі зажмурила....нічого не бачу....притулилась....кричу....
Гарний мотоцикл🙄

Я так зрозуміла,на ранок буде готова. Роблю скрін🤭
Главное, чтобы опять трясучка не началась))
История #2

Ездили в соседнее село с товарищем. Порешали свои дела и едем обратно. А расстояние между сёлами - 5км.
И только выехали с села, увидели идёт девчонка. Ну, мы ж джентльмены ёпта, предложили ее подвезти. Уселась она за мной, а за ней сел Кент. Практически на багажник. А может и не практически))
Взялся руками за ляшки и мы поехали.
А надо признать, помацать эту даму было за шо.

Приехали в село, в центре я томознул. Встали с мота, а Кента нет🤷.

Поехал я обратно и примерно на середине дороги между сёлами нашел его: одиноко шел по обочине, пегая камушки
Кента потеряли?) Он наверное родственник моей подружки))

В мене в брата була Ява.
Була підлітком ще.Він мене катав кілька разів.Місто Ізмаїл.Їдемо.Ява реве.....Очі зажмурила....нічого не бачу....притулилась....кричу....
Гарний мотоцикл🙄
Так ,от не треба

В мене теж був Орльонок зелений. Велосипед! Вчилася сама їздити, спочатку стоячи на педаль боком, якось чи правильно пояснила... Потім по забору: трималася рукою за забор, другою за кермо. Потім якось сіла і поїхала, правда падала бо повертала різко рулем на поворотах)) а потім рано вставала, ганяла де хотіла, аж вечері верталася))) дуже подобалося їздити біля собак дражнити, ноги на раму і аж вітер в вухах!!! Дівчинка була😂а потім тричі вилку ломала, тричі варив її тато, і вчетверте вже ніхто не варив. Почала пішки ходити😂👍 досі є, в гаражі, поломаний

В мене в брата була Ява.
Гарний мотоцикл🙄
Чисто жіноча фігня - якщо реве то гарний :mosking::lol:

В мене теж був Орльонок зелений. Велосипед! Вчилася сама їздити, спочатку стоячи на педаль боком, якось чи правильно пояснила... Потім по забору: трималася рукою за забор, другою за кермо. Потім якось сіла і поїхала, правда падала бо повертала різко рулем на поворотах)) а потім рано вставала, ганяла де хотіла, аж вечері верталася))) дуже подобалося їздити біля собак дражнити, ноги на раму і аж вітер в вухах!!! Дівчинка була😂а потім тричі вилку ломала, тричі варив її тато, і вчетверте вже ніхто не варив. Почала пішки ходити😂👍 досі є, в гаражі, поломаний
Ой ,а хто тут в нас ( шуткую )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі