Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А у бабки ступи не було,тому і зла була.Переглянути вкладення 143876
Про ступу. В поселке от куда та бабка. Сделали площадку для детей, недалеко от ее дома. Там построили что-то на подобие домика на куриных ножках и есть ступа. Буду ехать к маме, сфоткаю. Так она теперь может брать метлу, залезать в ступу и лететь хоть в прокуратуру, хоть в суд.

Про ступу. В поселке от куда та бабка. Сделали площадку для детей, недалеко от ее дома. Там построили что-то на подобие домика на куриных ножках и есть ступа. Буду ехать к маме, сфоткаю. Так она теперь может брать метлу, залезать в ступу и лететь хоть в прокуратуру, хоть в суд.
Якби що, порекомендуй аби вітром не здувало...

1705834139405.webp

Сфоткай обов'язково ))

Другим ,чудом була Ява ,старушка ,не питайте де я її взяв і скільки збирав до купи ,щоб виїхати 🤣,но кайфу було ,і опиту по зборці мото ,ой довго вона мене катала

Другим ,чудом була Ява ,старушка ,не питайте де я її взяв і скільки збирав до купи ,щоб виїхати 🤣,но кайфу було ,і опиту по зборці мото ,ой довго вона мене катала
Девок на ней катал?)

Девок на ней катал?)
Звісно що катав ,а як не покатати ))))
Может он их к сиденью привязывал)) Чтобы не сбежали))
Не ну по-любому, какая нибудь интересная история должна быть. Touni давай рассказывай))
Довго писати ,хай колись розповім

Звісно що катав ,а як не покатати ))))

Довго писати ,хай колись розповім
Отмазки))
Это твоя тема, так что истории должны быть твои. Смотри, сколько мы уже рассказали, страниц на 4. Так что собирайся с мыслями и пиши))

Отмазки))
Это твоя тема, так что истории должны быть твои. Смотри, сколько мы уже рассказали, страниц на 4. Так что собирайся с мыслями и пиши))
Чесно ,і не думав що скільки сторінок набереться 😁

• Подобається
Реакції: Jusy
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі