Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не холодильник і вже добреСамокат? Не електричний
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не холодильник і вже добреСамокат? Не електричний
Достойно уваженияУ мене лісапед за 3 роки проїхав 500 метрів. Рахується, що я спортсмен?
А я так и не научилась на нём ездить. Мои попытки закончились тем, что я влетела в металлический забор.У мене лісапед за 3 роки проїхав 500 метрів. Рахується, що я спортсмен?
Лет 10 мечтала именно о жт аваланч. В виде вешалки смотрися отпадно ))Достойно уважения
Та.. я влетала и падала, но я люблю больше прогулочную езду. А где живу.. негде просто покататься.. да и самой не интересноА я так и не научилась на нём ездить. Мои попытки закончились тем, что я влетела в металлический забор.
Я больше на велик так не садилась. Может когда-нибудь научусь на нём ездить.Лет 10 мечтала именно о жт аваланч. В виде вешалки смотрися отпадно ))
Та.. я влетала и падала, но я люблю больше прогулочную езду. А где живу.. негде просто покататься.. да и самой не интересно
Это надо в чисто поле, где ни души ))Я больше на велик так не садилась. Может когда-нибудь научусь на нём ездить.
Я на мотоциклах їздить не вмію,то дивлюсь в тік ток сторінку редбулл. Там екстремали на мото і вело транспорті .Я больше на велик так не садилась. Может когда-нибудь научусь на нём ездить.
Мне тоже рилзы с мото и авто гонками попадаются в инсте. Ещё сноубордисты. Я бы хотела на сноуборде попробовать, но вряд ли попробую, я не экстремалкаЯ на мотоциклах їздить не вмію,то дивлюсь в тік ток сторінку редбулл. Там екстремали на мото і вело транспорті .
ну, то ж лісапед проїхав. він виходить спортсмен, даУ мене лісапед за 3 роки проїхав 500 метрів. Рахується, що я спортсмен?

Так,подивитись то одне,а стрибнути з парашутом чи на тому самому сноуборді спробувати потрібно наважитись. Я теж навряд. Вмію на авто і літом спробувала на електросамокаті. Ну і на велосипеді ..Мне тоже рилзы с мото и авто гонками попадаются в инсте. Ещё сноубордисты. Я бы хотела на сноуборде попробовать, но вряд ли попробую, я не экстремалка
Ледь каклєтой не вдавилася ))ну, то ж лісапед проїхав. він виходить спортсмен, да![]()
Я ни на чём не умею ездить. На машине бы хотела научится. Планирую в будущем покорить этот вид транспорту)))Так,подивитись то одне,а стрибнути з парашутом чи на тому самому сноуборді спробувати потрібно наважитись. Я теж навряд. Вмію на авто і літом спробувала на електросамокаті. Ну і на велосипеді ..
Я уж лучше на велосипеде .. безопаснее для общества )))Я ни на чём не умею ездить. На машине бы хотела научится. Планирую в будущем покорить этот вид транспорту)))
Я все ніяк не наважуся. За себе впевнена, але є страх щодо дій інших на дорозіЯ ни на чём не умею ездить. На машине бы хотела научится. Планирую в будущем покорить этот вид транспорту)))
Правило трьох Д. Дай Дураку Дорогу. Слова інструктора по водінню...Я все ніяк не наважуся. За себе впевнена, але є страх щодо дій інших на дорозі![]()
Чудове правило)Правило трьох Д. Дай Дураку Дорогу. Слова інструктора по водінню...