Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вот это и меня пугает. Был случай, когда чудом избежали аварии, машина выскочила на встречку
Я колись на міжміському маршруті майже висадила стрес в штани. Водій пішов на обгін і не бачив що перед фурой ще одна фура. І в цей момент по своєму боці нам назустріч летіло авто. Добре що фура, яку обганяли збавила швидкість і водій зміг заїхати між фурами

А я в цей момент все наблюдала за водієм. Я обіс**лась, скажу чесно

А я так и не научилась на нём ездить. Мои попытки закончились тем, что я влетела в металлический забор.
Нормальний велосипед... він сам їде, так би сказати. Я, як вчився їздити на авто, на Жигулю інструктора, то теж думав, що водіння - то не моє. Потім сів на Гольф, і зрозумів, наскільки відчуття відрізняються і наскільки там легкі та зрозумілі органи керування.

• Подобається
Реакції: Jusy
Нормальний велосипед... він сам їде, так би сказати. Я, як вчився їздити на авто, на Жигулю інструктора, то теж думав, що водіння - то не моє. Потім сів на Гольф, і зрозумів, наскільки відчуття відрізняються і наскільки там легкі та зрозумілі органи керування.
Ну на двухколёсный я точно не сяду. Ну его нафиг, опять разбитые коленки и синяки. А вот за авто возможно

Сам фанат двох колес з мотором, правда, трохи не таким...
У на парника є електровелік ,тільки трішки іншої конфігурації ,акум схований в рамі ,прикольна штука
Ну ,у мене першим чудом були Карпати - спорт ,потім на ті Карпати був присобачений двигун від мінчака ,ото була техніка ))))))

Слова інструктора по водінню...
1705824820526.webp

• Подобається
  • Аха-ха-ха
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі