Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мій досвід з мото транспортом в 5 років в колясці триколісного мотоцикла,😂😂😂 Хочу електросамокат.

Сам фанат двох колес з мотором, правда, трохи не таким...

Вкладення

• IMG-20190207-WA0010.webp
    IMG-20190207-WA0010.webp
    430.6 Кб · Перегляди: 45
У мене лісапед за 3 роки проїхав 500 метрів. Рахується, що я спортсмен?

Достойно уважения
Лет 10 мечтала именно о жт аваланч. В виде вешалки смотрися отпадно ))
А я так и не научилась на нём ездить. Мои попытки закончились тем, что я влетела в металлический забор.
Та.. я влетала и падала, но я люблю больше прогулочную езду. А где живу.. негде просто покататься.. да и самой не интересно

Лет 10 мечтала именно о жт аваланч. В виде вешалки смотрися отпадно ))

Та.. я влетала и падала, но я люблю больше прогулочную езду. А где живу.. негде просто покататься.. да и самой не интересно
Я больше на велик так не садилась. Может когда-нибудь научусь на нём ездить.

• Подобається
Реакції: Jusy
Я больше на велик так не садилась. Может когда-нибудь научусь на нём ездить.
Я на мотоциклах їздить не вмію,то дивлюсь в тік ток сторінку редбулл. Там екстремали на мото і вело транспорті .

• Подобається
Я на мотоциклах їздить не вмію,то дивлюсь в тік ток сторінку редбулл. Там екстремали на мото і вело транспорті .
Мне тоже рилзы с мото и авто гонками попадаются в инсте. Ещё сноубордисты. Я бы хотела на сноуборде попробовать, но вряд ли попробую, я не экстремалка

Мне тоже рилзы с мото и авто гонками попадаются в инсте. Ещё сноубордисты. Я бы хотела на сноуборде попробовать, но вряд ли попробую, я не экстремалка
Так,подивитись то одне,а стрибнути з парашутом чи на тому самому сноуборді спробувати потрібно наважитись. Я теж навряд. Вмію на авто і літом спробувала на електросамокаті. Ну і на велосипеді ..

• Подобається
Так,подивитись то одне,а стрибнути з парашутом чи на тому самому сноуборді спробувати потрібно наважитись. Я теж навряд. Вмію на авто і літом спробувала на електросамокаті. Ну і на велосипеді ..
Я ни на чём не умею ездить. На машине бы хотела научится. Планирую в будущем покорить этот вид транспорту)))

• Подобається
Я ни на чём не умею ездить. На машине бы хотела научится. Планирую в будущем покорить этот вид транспорту)))
Я все ніяк не наважуся. За себе впевнена, але є страх щодо дій інших на дорозі ☹️

• Подобається
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі