Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Рассказывай))Це початок до дуже веселої історії ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Рассказывай))Це початок до дуже веселої історії ))))
Не зараз ,треба працювати ,ато і так після лікарняного дивляться на мене як на ворогаРассказывай))
А що сталось?Не зараз ,треба працювати ,ато і так після лікарняного дивляться на мене як на ворога![]()
Что вернулся из больничного отдохнувший и загорелый))Не зараз ,треба працювати ,ато і так після лікарняного дивляться на мене як на ворога![]()
Я махав такий відпочинок ,правда відлежався ,та фільмів подививсяЧто вернулся из больничного отдохнувший и загорелый))
ЗахворівА що сталось?
Та ,вже ,перший день на роб.,за п'ять років хоч взнав де знаходиться мій лікар і лікарня )))))
Ну хоть наконец-то познакомились. Я в своего семейного один раз была. Когда договор заключала. А так если что то в платную хожу.Та ,вже ,перший день на роб.,за п'ять років хоч взнав де знаходиться мій лікар і лікарня )))))
Скажу не сама хужа лікарня по місту ,і чомусь медсанчасть і назва ,правда в такому не зручному місці ,і в мене там по страховій ,не платив ні за щоНу хоть наконец-то познакомились. Я в своего семейного один раз была. Когда договор заключала. А так если что то в платную хожу.
І ,я хочуХочу моцык
Отак))Летай осторожно))
Переглянути вкладення 144586
Обычно зимой я его и хочу))Та да.
Зимой самое оно![]()
Щоб весною виїхать ?))))Обычно зимой я его и хочу))
Шоб хотітиЩоб весною виїхать ?))))
Чтоб хотеть выехать весной и хотеть ездить летом)Щоб весною виїхать ?))))
Ой ,не трави душу )Чтоб хотеть выехать весной и хотеть ездить летом)