Karmashka
Форумчанин
- Дописи
- 200
- Реакції
- 154
- Бали
- 5125
Karmashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну и не волнуйтесьВсім,привіт цікавлять Євро гроші,на що вони здатні?
Просрочка вже 3 місяці ,прислали смс ,що чекати не знаю ,І платити їм не маю змоги!!
где посмотреть реестр должников?Они больше ждать не могут, наверное диарея у них, вот побежали в туалет.
Ещё и не такие смс будут приходить.
Смотрите себя реестре боржників, каждый день. Денег нет, так чего переживать?
Введите в гугле в поисковик: єгде посмотреть реестр должников?
Еврогроши любители смс-пугалок, не ждать ничего, смс не имеет никакого юридического веса, таким образом, просто надеются вывести из равновесия, авось кто-то побежит платитьСьогодні прийшла смс, чого чекати?
спасибі,Еврогроши любители смс-пугалок, не ждать ничего, смс не имеет никакого юридического веса, таким образом, просто надеются вывести из равновесия, авось кто-то побежит платить
В мене тіло 4.000 пролонгацій на 5.300.Прострочка 4 місяці.За цей час пару смс такого змісту як у Вас.Пару дзвінків-ігнор.Щодо родичів-не дзвонили,тільки до батьків 2-3 дзвінка-також ігнор.В мене тіл0 5000 пролонгації на 7200 просрочка 25 днів.чого очікувати?написвла на урядову про проплату ще 7 числа,пише надіслано
А до батьків коли звонили?В мене тіло 4.000 пролонгацій на 5.300.Прострочка 4 місяці.За цей час пару смс такого змісту як у Вас.Пару дзвінків-ігнор.Щодо родичів-не дзвонили,тільки до батьків 2-3 дзвінка-також ігнор.
До мами дзвонили один разА до батьків коли звонили?
Коли пішов 4 місяць.До мами дзвонили був ігнор,відстали від неї,до батька дзвонили (він підняв трубку)і почались погрози.Тому якщо батьки попереджені то хай не беруть трубки,швидко відстануть.А до батьків коли звонили?
Ні,поки не вдається.Повний мороз.Маю знайомого адвоката,думаю може до нього звернутись.Хтось з ними домовився за тіло кредиту
Да, действительно, списали всё. Заплатить нужно 2500. Типа , карантин и убрали все штрафы. Жаль, но денег нет.Только что зашла в кабинет. Сумма 2500. Это как? В прошлом месяце заходила, было 18000 грн. Не пойму ничего. Тело 2000 грн. За полгода насчитали 18000грн. Никуда не писала и не звонила. Я вообще уже 4 ий месяц в Польше. Объясните мне пожалуйста. Это что , можно его закрыть за 2500 ????
18Ні,поки не вдається.Повний мороз.Маю знайомого адвоката,думаю може до нього звернутись.
Марія-Олександра,скільки у Вас МФО і які прострочки?
Моневео - кредит комфорт 1 місяць18
3 на реструктаризацї , найбільша просрочка 45- дні мікрокеш, але вони зовсім тихі
Кредит 7 , є гроші,ваша готівочка ще немає місяця і інші точно не пам'ятаю яка просрочка... Дінеро тільки почалась, Глобал кредит 27
Я оплатила на 11 месяце просрочки тело кредита + 70 грн сверху,за месяц какое то чудо писало в Вайбер сумму в 3 раза больше,я предложила свои условия,отказался и пожелал удачи с коллекторами! через месяц прислали письмо о предложение закрыть за тело кредита!Хтось з ними домовився за тіло кредиту
А в є гроші були??Я оплатила на 11 месяце просрочки тело кредита + 70 грн сверху,за месяц какое то чудо писало в Вайбер сумму в 3 раза больше,я предложила свои условия,отказался и пожелал удачи с коллекторами! через месяц прислали письмо о предложение закрыть за тело кредита!
Нашли только маму и то слали авто рассылку типа свяжитесь киевский номер и чувака ФИО!и подписано еврогроши