Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зверніться на останнє місце роботи офіційне,вам повинні видати дублікат.Если мне отказывают в учете "Центра занятости"-в связи с утерей трудовой (выписка с пенсионного фонда им не подходит) Законно ли это???
А якщо,останнє місце роботи(офіційне) ліквідоване? Замкнутий круг?Зверніться на останнє місце роботи офіційне,вам повинні видати дублікат.
Направляєте запит в архів.Де зберігаються дані про підприємство.А якщо,останнє місце роботи(офіційне) ліквідоване? Замкнутий круг?
А що далі? Як мені сказали в "Центрі зайнятості",повинна стояти мокра печатка підприємстваНаправляєте запит в архів.Де зберігаються дані про підприємство.
Архів вам видасть довідку,яка буде підтвердженням вашого стажу.З печатками.І з нею в центр зайнятості.Надіюсь розжувала?А що далі? Як мені сказали в "Центрі зайнятості",повинна стояти мокра печатка підприємства
читайте Трудова книжка загубилася: які дії працівника та роботодавця?А що далі? Як мені сказали в "Центрі зайнятості",повинна стояти мокра печатка підприємства
А як мені дізнатися,де знаходиться архів?Архів вам видасть довідку,яка буде підтвердженням вашого стажу.З печатками.І з нею в центр зайнятості.Надіюсь розжувала?
Не смішіть.Бо це уже смішно ?А як мені дізнатися,де знаходиться архів?
Стаж в "Пенсійному фонді",є з 2004 року... Ось і я-почав працювати з 2004 року...Так навіщо "Центр Занятості" , все ускладнює? Чому просто,не можна піти в "Пенсійний фонд",взяти довідку про стаж..і все...
Я бачу,ви по таким архівам,кожного місяця ходите...Раз вам смішно,і ви-про все знаєте.Не смішіть.Бо це уже смішно ?
Ну вбийте архів і назву вашого міста,і вам видасть адресу.Чи мені за вас сходити довідку взяти?Бо ви навіть логічно думати не хочете.Стаж в "Пенсійному фонді",є з 2004 року... Ось і я-почав працювати з 2004 року...Так навіщо "Центр Занятості" , все ускладнює? Чому просто,не можна піти в "Пенсійний фонд",взяти довідку про стаж..і все...
Я бачу,ви по таким архівам,кожного місяця ходите...Раз вам смішно,і ви-про все знаєте.
Ну что Вы так своим подопечным разговариваете, Вы ж обещали ему быть матерью родной.Ну вбийте архів і назву вашого міста,і вам видасть адресу.Чи мені за вас сходити довідку взяти?Бо ви навіть логічно думати не хочете.
Не ну все как в жизни. Материнский пендель так сказатьНу что Вы так своим подопечным разговариваете, Вы ж обещали ему быть матерью родной.
Написала відмову?Ну что Вы так своим подопечным разговариваете, Вы ж обещали ему быть матерью родной.
Им нужна копия трудовой книжки,ваша задача это сделать.Как то так..Стаж в "Пенсійному фонді",є з 2004 року... Ось і я-почав працювати з 2004 року...Так навіщо "Центр Занятості" , все ускладнює? Чому просто,не можна піти в "Пенсійний фонд",взяти довідку про стаж..і все...
Я бачу,ви по таким архівам,кожного місяця ходите...Раз вам смішно,і ви-про все знаєте.
Мы в ответе за тех кого приручили!!!!Написала відмову?
Мені навіть уже працівників соцзахисту шкода???Мы в ответе за тех кого приручили!!!!
І куди його тепер? В інтернаті?Написала відмову?
Ну да?І куди його тепер? В інтернаті?
Мачуха ви жіночкоНу да?