Центр занятости

• Автор теми Автор теми Панголин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

Панголин

Форумчанин
Дописи
543
Реакції
313
Бали
443
Панголин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Если мне отказывают в учете "Центра занятости"-в связи с утерей трудовой (выписка с пенсионного фонда им не подходит) Законно ли это???

Если мне отказывают в учете "Центра занятости"-в связи с утерей трудовой (выписка с пенсионного фонда им не подходит) Законно ли это???
Зверніться на останнє місце роботи офіційне,вам повинні видати дублікат.

А що далі? Як мені сказали в "Центрі зайнятості",повинна стояти мокра печатка підприємства
Архів вам видасть довідку,яка буде підтвердженням вашого стажу.З печатками.І з нею в центр зайнятості.Надіюсь розжувала?

Стаж в "Пенсійному фонді",є з 2004 року... Ось і я-почав працювати з 2004 року...Так навіщо "Центр Занятості" , все ускладнює? Чому просто,не можна піти в "Пенсійний фонд",взяти довідку про стаж..і все...
Не смішіть.Бо це уже смішно ?
Я бачу,ви по таким архівам,кожного місяця ходите...Раз вам смішно,і ви-про все знаєте.

Стаж в "Пенсійному фонді",є з 2004 року... Ось і я-почав працювати з 2004 року...Так навіщо "Центр Занятості" , все ускладнює? Чому просто,не можна піти в "Пенсійний фонд",взяти довідку про стаж..і все...

Я бачу,ви по таким архівам,кожного місяця ходите...Раз вам смішно,і ви-про все знаєте.
Ну вбийте архів і назву вашого міста,і вам видасть адресу.Чи мені за вас сходити довідку взяти?Бо ви навіть логічно думати не хочете.

Ну вбийте архів і назву вашого міста,і вам видасть адресу.Чи мені за вас сходити довідку взяти?Бо ви навіть логічно думати не хочете.
Ну что Вы так своим подопечным разговариваете, Вы ж обещали ему быть матерью родной.

Им нужна копия трудовой книжки,ваша задача это сделать.Как то так..

Назад
Угорі