Целый день ни одного звонка

• Автор теми Автор теми VikaVikka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне сегодня тоже такое прислали из Быстрозайм.А куме позвонили вчера по поводу меня.Она сказала: подавайте на неё в суд.Они ответили что им не выгодно подавать в суд.Затратно.
Ну вот...я им так же отвечаю...а они в суд не хотят подавать,но и в покое не оставляют

Я не понимаю одного: я каждый раз отправляю этих дегенератов подать на меня в суд,что б все решалось по закону и т.д....так они в суд подавать не хотят и при этом продолжают бомбить меня и родных своими звонками....затрахали
Это больные люди,что с них взять( может сейчас нам повезет и они все дружно вымрут от коронавируса

• Подобається
Реакції: Gelo
У кого такое было?правда?

Вкладення

• 20200314_134349.webp
    20200314_134349.webp
    29.1 Кб · Перегляди: 54
Дзвінків майже немає, а от сьогодні на почту прийшо ось таке, в мене по них прострочка два тижні

Вкладення

• Screenshot_20200314_134744.webp
    Screenshot_20200314_134744.webp
    50 Кб · Перегляди: 50
я зайшла на сайт кіберполіції та зробила електронне звернення, спочатку я написала скаргу про те,що незаконно обдзонили всіх моїх знайомх,родичів та друзів,та закидали смс-бредні, потім коли колаж на мене скинули.я також написала заяву і прикріпила скриншоти з тим колажем,то мені напротязі доби передзвонили, язнову описала всю ситуацію,але як мені пояснили ці кантори тільки може закрити нацбанк, вони лише приймають скарги пускають в роботу,а гарантії на 100%,що не будуть турбувати ніхто не дає
Можливо дійсно сьогодні всих на карантин закрили:ahaha::ahaha::ahaha:, так тільки неадеквати працюють та студенти,нормальна людина таким займатися не буде,тому й менше дзвінків сьогодні
Скиньте будьласка приклад заяви

Подскажите пожалуйста куда писали,и где можно посмотреть образцы,мне тоже очень нужно, спасибо!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі