Целый день ни одного звонка

• Автор теми Автор теми VikaVikka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Надо им инструкцию скинуть:
как уберечься от короновируса:

朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫bn 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰

И мойте руки.
Весьма увлекательная статья.... Там еще что-то про помои горовриться :ahaha:
у меня тихо ,но за сегодня 2 конторы нашли мою маму ...
А мама в контактных была или просто так нашли. У меня сегодня Тишина, но думаю некоторые ждут вечера...

У меня как обычно....

Уже час дня, а не единого звонка нет,как то странно.У кого тоже тишина?
Вам що скушно жити без дзвінків калів... Живіть і радійте тимчасовій тишині. В МФО так часто буває затишшя а потім бац....і понеслась
У меня тоже,1 звонок,и тот робот.Может их коронавирус уложил????
А було б непогано....Але ж зараза до зарази не чіпляється

Вкладення

• 12131323.gif
    12131323.gif
    480.2 Кб · Перегляди: 78
momtwins, Аналогично нашли маму и позвонили ей на работу, кто не знаю, просрочки от 2-х недель.

Останнє редагування:
походу карантин ) мне кешбери прислал смс что карантин - не повод не платить??
пошла жара ) вспомнили обо мне .
Я давеча заяву накатала на Смартивей, думала и остальные как-то прознали))) а оно вон как? карантин у них))) я думала таких толстокожих ничего не берёт???

Але сьогодні хто бачив в новинах, накрили кіберполіція шахраїв, де була база данних,яку зливали всім і я так зрозуміла база з приватббанку?? а я після кожного свого звернення до кіберполіції чула, якби ми могли закрили б всі ті кантори
А что вы писали в киберполицию? Жаловались на них?

А что вы писали в киберполицию? Жаловались на них?
я зайшла на сайт кіберполіції та зробила електронне звернення, спочатку я написала скаргу про те,що незаконно обдзонили всіх моїх знайомх,родичів та друзів,та закидали смс-бредні, потім коли колаж на мене скинули.я також написала заяву і прикріпила скриншоти з тим колажем,то мені напротязі доби передзвонили, язнову описала всю ситуацію,але як мені пояснили ці кантори тільки може закрити нацбанк, вони лише приймають скарги пускають в роботу,а гарантії на 100%,що не будуть турбувати ніхто не дає
Можливо дійсно сьогодні всих на карантин закрили:ahaha::ahaha::ahaha:, так тільки неадеквати працюють та студенти,нормальна людина таким займатися не буде,тому й менше дзвінків сьогодні

Та
я зайшла на сайт кіберполіції та зробила електронне звернення, спочатку я написала скаргу про те,що незаконно обдзонили всіх моїх знайомх,родичів та друзів,та закидали смс-бредні, потім коли колаж на мене скинули.я також написала заяву і прикріпила скриншоти з тим колажем,то мені напротязі доби передзвонили, язнову описала всю ситуацію,але як мені пояснили ці кантори тільки може закрити нацбанк, вони лише приймають скарги пускають в роботу,а гарантії на 100%,що не будуть турбувати ніхто не дає
Можливо дійсно сьогодні всих на карантин закрили:ahaha::ahaha::ahaha:, так тільки неадеквати працюють та студенти,нормальна людина таким займатися не буде,тому й менше дзвінків сьогодні
так а вы призанавали , что у вас там есть займ ??

Та

так а вы призанавали , что у вас там есть займ ??
ні, я почала розмову з того, чи мають право сторонні особи без моєї письмової згоди використовувати мої персональні данні,використовувати мої фото та робити колажі?? і навіть якщо є займ, ніхто не має права розголошувати банківську таємницю, а це вже є порушення, коли інформують третіх осіб про заборгованість, таку інформацію мають право надавати лише поручителю,який ставив свій підпис в договорі займу

ні, я почала розмову з того, чи мають право сторонні особи без моєї письмової згоди використовувати мої персональні данні,використовувати мої фото та робити колажі?? і навіть якщо є займ, ніхто не має права розголошувати банківську таємницю, а це вже є порушення, коли інформують третіх осіб про заборгованість, таку інформацію мають право надавати лише поручителю,який ставив свій підпис в договорі займу
Спасибо. Буду писать, а то достали всех повсюду

100%
Це ж всі заклади освіти закрили, студенти додому пороз'їзджалися...)
Я давеча заяву накатала на Смартивей, думала и остальные как-то прознали))) а оно вон как? карантин у них))) я думала таких толстокожих ничего не берёт???
я сама проржада с смс ) но сегодня реально мало звонят ) . на смартов куда писали ? мне тоже надо
я сама проржада с смс ) но сегодня реально мало звонят ) . на смартов куда писали ? мне тоже надо

Вкладення

• IMG_20200312_164252.webp
    IMG_20200312_164252.webp
    74.6 Кб · Перегляди: 73
це капець,повні неадеквати:sarcastic:,жодна нормальна людина не буде реагувати на цих недоумків, хай мене Бог простить,але краще б вони як скоти виздихали від цієї епідемії,в них такі загони як в підлітків,таку фігню писати,бидлота інших слів немає

Я тож
Дзвонять- погано, не дзвонять- погано...
В б визначились...
І головне- що, майже всі, їх ігнорують і не розмовляють з ними...
Де логіка???
тоже вшоке, зачем это следовать и мониторить это ж с ума можно сойти.. я номер поменяла и не вспоминаю про них вообще...только когда на форум захожу начинаю спонимаьь какие у меня шарашки но и мысли не было подсчитывать сколько вчера позвонили а сколько сегодня..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі