Це означає шо мені капец?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 8K
Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Кредит експрес виступає по продзвонах, вони працюють за "договором доручення" повноважень ніяких не мають, лише дзвінки, це не факторингова компанія

Спокойно, ничего страшного не произошло, и не произойдет, это просто плохой день, но не плохая жизнь, не нужно отчаиваться
Подскажите, а если нет официальной зп и никаких выплат официальных нет на карты, просто пользуюсь при переводах. На такие карты тоже арест накладывают? Или они конкретно вычисляют зарплаты и соцвыплаты?

Подскажите, а если нет официальной зп и никаких выплат официальных нет на карты, просто пользуюсь при переводах. На такие карты тоже арест накладывают? Или они конкретно вычисляют зарплаты и соцвыплаты?
Нет, блокируют все счета, поэтому по возможности лучше все счета в банке закрыть

Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Не капець і не бійтеся!!!

На всі карти і кредитні також.

Ну Алекси роблять той напис. Але не факт що вам зроблять зараз. Яка просрочка у вас? Це неприємно, але можна знайти гарного юриста.
мне алексы после 3 месяцев предложилы закрыть за тело +1000( тело8000). срок до 10 мая.

Коли роблять напис,не те що плакати і боятися,а й вгору глянути немає коли,а коли в тебе в сім'ї ще й "два дeбила-это сила" і ці два дебіла всюди,де тільки можна разом і по написах також,то взагалі істерити немає коли,бо потрібно якось постійно викручуватися.

Ви хоч щось отримали,а люди в яких карти поблокованні і того сняти не можуть.Але то нічого,прорвемося!
Ну я товарищу который тему создал чуть приукрасил, что бы не сильно было... А Вы и вгору некогда и полный Ппц.. Сама увидит когда произойдёт все...

Мониторьте себя в реестре должников, и не берите глупостей в голову, они все и всех такими письмами пугают

А как себя найти в реестре должников? Как заходить? Можно пошаговую инструкцию? А то ввожу реестр должников а дальше ничего не понимаю :dash1:

Назад
Угорі