Це означає шо мені капец?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 8K
Реестр должников написали в поисковой строке браузера, тыц, выпали страницы, тыц.. Вводите в строку фамилия, свою фамилию українською мовою, у Вас же есть фамилия, точно так же ім'я, у Вас же есть имя? Если это все есть то потом отчество.. Надеюсь оно тоже есть, ну про дату рождения спрашивать не буду.. В формате дд. мм.гг. Потом пошук, и если Вы там есть то появится данные, если нет то ничего не появится, " не знайдено, уточніть умови пошуку" Как то так
Прошу прощения, за дебильный вопрос, но еще до начала волокиты с МФО и сейчас выбивает, что найдено 1 дело по ФИО, но что бы посмотреть, нужно оплатить, я там вообще смотрю?

Использование заглавных букв в сообщениях (капслок)
Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Ха Ха забейте.

Прошу прощения, за дебильный вопрос, но еще до начала волокиты с МФО и сейчас выбивает, что найдено 1 дело по ФИО, но что бы посмотреть, нужно оплатить, я там вообще смотрю?
Нет, платить ни за что не надо, значит не там вообще смотрите

Монітрю кожен день по кілька раз на день ,я в розпачі,плачу..... де моя дурна годова дурна була
Шо ви переживаєте...в мене 24 кредити в мфо прострочка 5 місяців.Продавали мене кому тільки не лінь...жива здорова поміняла номер телефону і забула.Вони як зроблять той напис так вони його і відмінять!!!

Шо ви переживаєте...в мене 24 кредити в мфо прострочка 5 місяців.Продавали мене кому тільки не лінь...жива здорова поміняла номер телефону і забула.Вони як зроблять той напис так вони його і відмінять!!!
После смены номера не стали больше окружение долбать? Поделитесь пожайлуста, тоже почти все проданы, и чего ждать от коллекторов , если номер сменю

Зносимо ми написи))

После смены номера не стали больше окружение долбать? Поделитесь пожайлуста, тоже почти все проданы, и чего ждать от коллекторов , если номер сменю
Дзвонили до всіх але їх всі посилали подзвонили 3 місяці 2 місяці взагалі не чіпали.Але я номер телефону в приваті змінила то вже сьогодні манівео чи то таліон маякували.

Назад
Угорі