Це означає шо мені капец?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 8K
Дякую,знаю шо життя головніше за це все такий характер шо в мене відразу руки трусяться істерика починається ,взагалі хочеться десь втікти десь подітись

Так
НЕ нужно в падать в панику, читайте темы про ИН, по интересуйтесь у юристов ценами, и живите дальше, они не всем делают ИН, но даже если и сделают, это не конец света

З липня

Яка така сама як і всі тут в мене їх штук 15 ,набралась як жаба мулу
Ну вы для начала успокойтесь,еще ведь ничего не случилось,и не случится,все это,как и многое другое решаемо.

Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Мне тоже неделю назад такое приходило, наверное,от Монетки.. пока ничего.. но планирую, лишиться официального дохода,чтобы не было ссыкотно))

НЕ нужно в падать в панику, читайте темы про ИН, по интересуйтесь у юристов ценами, и живите дальше, они не всем делают ИН, но даже если и сделают, это не конец света
Дуже аам велике дякую за пітримку

Знаю,тільки з чого його збирати якшо зараз дома на картині ,зарплата 2/3,минулого тижня получили на тиждень пізніше аванс аж 500 гр ,
Да делать надписи и блокировать зарплатки когда люди и так не имеют нормальной работы (( это ?

Спокойно, ничего страшного не произошло, и не произойдет, это просто плохой день, но не плохая жизнь, не нужно отчаиваться
Золо
Спокойно, ничего страшного не произошло, и не произойдет, это просто плохой день, но не плохая жизнь, не нужно отчаиваться
Золотые слова...

Берегите нервы и здоровье,это самое важное,здоровье ваше и близких,все остальное ерунда,справимся))
Дякую,та я знаю мені на початках просрочок так нерви потріпали шо заробила собі язву на все життя

Знаю шо дурне запитаня тільки шо відкрила електронку і мені лист так як би креди експрес їм мене продали Алекси,лист попередження пише,шо така і такато вина гроші,і якшо я не віддам до 14.05 вони будуть змушені звернутись до приватного виконавця. То получається мені вже теж чекати подарунка?. Дуже вибачаюсь за дурний текст але мені аж трошки не добре бо я боюсь того всього
Не переймайтеся поки що. Будете вирішувати, якщо щось таки зроблять
А поки, вони використовують методи впливу на вас. А може проканає? Не піддавайтеся страху. Просто живіть.

Живут же люди и с написами и без, чего истерить? Ну сами подумайте? Подадут на ИП будет чем заняться на досуге, адвокаты тоже денег хотят заработать за снос написов, это не очень болезненно
Коли роблять напис,не те що плакати і боятися,а й вгору глянути немає коли,а коли в тебе в сім'ї ще й "два дeбила-это сила" і ці два дебіла всюди,де тільки можна разом і по написах також,то взагалі істерити немає коли,бо потрібно якось постійно викручуватися.
Знаю,тільки з чого його збирати якшо зараз дома на картині ,зарплата 2/3,минулого тижня получили на тиждень пізніше аванс аж 500 гр ,
Ви хоч щось отримали,а люди в яких карти поблокованні і того сняти не можуть.Але то нічого,прорвемося!

Дякую,та я знаю мені на початках просрочок так нерви потріпали шо заробила собі язву на все життя
Ну вот видите,кредиты не исчезли, а болячки добавились...Думайте хорошо,и будет хорошо!!!Ничего не бойтесь,пишите общайтесь решайте проблемы по мере их поступления)))

Ну вот видите,кредиты не исчезли, а болячки добавились...Думайте хорошо,и будет хорошо!!!Ничего не бойтесь,пишите общайтесь решайте проблемы по мере их поступления)))
Добре ,буду

Йой! мене уже сто раз продали і перепродали. І я жива, хоча рік тому напилася таблеток, щоби забути про це все. А тепер так: не беру телефон з незнайомих номерів, не читаю листі, які інколи приходять, сусідам сказала - я все вже виплатила, а це шахраї хочуть ще з мене зідрати гроші. Тепер вже і сусідам ніхто не дзвонить. Навіть з банків. Чекаю на суд або виконавчий.

Не переймайтеся поки що. Будете вирішувати, якщо щось таки зроблять
А поки, вони використовують методи впливу на вас. А може проканає? Не піддавайтеся страху. Просто живіть.
Можливо,та такий характер трошки туповатий

Назад
Угорі