Триматися немає більше сил...

• Автор теми Автор теми BogdanPr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Усім привіт
На форумі вже впринципі давно, багато чого нового дізнався, розробив стратегію як реагувати і що робити з боргами в шарагах, але вчорашній вечір тупо вибив з колії.
Я так зрозумів, що деякі з моїх мфо (їх 30) продали мої борги калам, а ті вже пішли на штурм по повній: учора ввечері продзвонили всю рідню дружини, хоча вона перед ними чиста, кредитів ніколи ніяких не брала, а людям розкажують, що вона і її чоловік (тобто я) страшні боржники. Так блін, все б нічого, але вони оперують такими даними, що стало не по собі - хто ким кому приходиться (хресний, кум, дядько, тітка і т.д.), хто де і як давно працює і де живе ну і все в тому ж дусі...
Тепер навіть не знаю про що думати, найближче оточення в курсі проблеми, свого часу написано листи в поліцію, кіберполіцію, нацкомфін та урядову про розголошення персональних даних, але толку як я бачу ніякого.... Що робити і чого ще очікувати? Бо щось нерви зовсім здають, а жити хочеться все менше
А в тебе який термін скільки ти їм взагалі не платиш?

А в тебе який термін скільки ти їм взагалі не платиш?
у деяких це 4-й місяць, у когось другий....розумію, що пізно схаменувся, можна було тормознути себе раніше, але, як то кажуть: "після бою руками не машуть"...корочє 4 місяці вже воюю, а вони все не угомоняться, більше 150 дзвінків на день, в основному автодозвон, бо номери однакові, інколи листи з поштової скриньки забираю, та до цього вже звик, а от те, що почали турбувати зовсім випадкових людей, та ще і жінку приплітати, мовляв і вона шахрайка - це вже вибачте
знати б ще хто дзвонив рідні, бо назвали просто колекторською фірмою, або і зовсім не представилися

У мене теж приблизно 3-4 місяці, я ж кажу: до всього вже був готовий, але щоб турбувати ну зооовсім лівих людей - це вже вибачте
Они поняли что вы и близкие непробиваемы, поэтому действуют через дальних родственников и левых людей.

у деяких це 4-й місяць, у когось другий....розумію, що пізно схаменувся, можна було тормознути себе раніше, але, як то кажуть: "після бою руками не машуть"...корочє 4 місяці вже воюю, а вони все не угомоняться, більше 150 дзвінків на день, в основному автодозвон, бо номери однакові, інколи листи з поштової скриньки забираю, та до цього вже звик, а от те, що почали турбувати зовсім випадкових людей, та ще і жінку приплітати, мовляв і вона шахрайка - це вже вибачте
знати б ще хто дзвонив рідні, бо назвали просто колекторською фірмою, або і зовсім не представилися
А ви впевнені, що з родичів хтось не злив інформацію про вас і ваше оточення? В якій банківській базі є дані про кумів? В мене подібна ситуація. Не хвилюйтеся, з часом стане по барабану, хто і що про вас говорить, підтримають тільки ті, хто вас цінить і поважає. А жити не хотілося багатьом і це не вихід

А ви впевнені, що з родичів хтось не злив інформацію про вас і ваше оточення? В якій банківській базі є дані про кумів? В мене подібна ситуація. Не хвилюйтеся, з часом стане по барабану, хто і що про вас говорить, підтримають тільки ті, хто вас цінить і поважає. А жити не хотілося багатьом і це не вихід
100% хтось з родичів/друзів злив кілька телефонів.
Так буває, коли їм докучають дзвінками, вони готові здати всіх і одразу, тільки б до них визвонювали.
Якщо село, то взагалі вартує тільки в сільраду позвонити і отримують повне досьє)
На такі пред'яви від родини чи друзів одна відповідь: так мені теж телефонували і розказували про тебе те ж саме! А потім і родичів в "чорний список" тедефону, якщо щось не доходить!)

Перше що треба ніколи не брать трубку.загрузіть програму щоб скидала звінки .і скажіть усим щоб таке робили..вони притихнуть за місяць...інакше найшли слабинку і будуть звонить...а щось зробити нічого не зроблять геть абсолютно..

А взагалі, читаючи форум, я зрозуміла, що ми самі показуємо свої слабкі місця: соромно перед родичами, знайомими, боюся приїзду кахлів і тд... А треба взяти себе в руки і усвідомити-мені поф..г,я ні перед чим не зламався, подзвонять-поx..й,приїдуть-нах..й

А взагалі, читаючи форум, я зрозуміла, що ми самі показуємо свої слабкі місця: соромно перед родичами, знайомими, боюся приїзду кахлів і тд... А треба взяти себе в руки і усвідомити-мені поф..г,я ні перед чим не зламався, подзвонять-поx..й,приїдуть-нах..й
Та да прискакють на коні верхи.

Я лично так и делаю. Намного легче жить стало. А кто решается рассказать мне как жить и чего это им за мои долги звонят я доступно объясняю им их личные проблемы и говорю что лучше заняться ими))) Теперь меня никто не трогает:blum1:

Як довго вас допікали?
Скільки воюєте з мфо?
Особисто я перетерпіла трошки більше ніж пів року. Зараз вже майже три роки ,дзвінків майже немає ,іноді фактор вспоминає ,але я включила "антиспам" і живу спокійно . В свій час пережила те що ви ,тому біл мене залишились дійсно надійні люди !

Довго їх штурмували?

Сказати легше, ніж зробити...)
Мы живем в разных городах, может и сейчас звонят, но жаловались они нам только когда начали поступать первые звонки, надеюсь их не сильно мучают ?

Я лично так и делаю. Намного легче жить стало. А кто решается рассказать мне как жить и чего это им за мои долги звонят я доступно объясняю им их личные проблемы и говорю что лучше заняться ими))) Теперь меня никто не трогает:blum1:
Я на все поклав ...і живу собі як нормальний Боржник.ні кого не жду кроми приставів та й ті пять місяців не їдуть
Ого мене перескакали на рік..то вам тепер потрібно себе моніторить і жить спокойно!

Вот печаль обида что не едут. Мне тоже иногда так грустно и одиноко, что самой хочется хоть кого-то позвать на чаек. А может потом еще и на сером ланосе покататься...)

Вот печаль обида что не едут. Мне тоже иногда так грустно и одиноко, что самой хочется хоть кого-то позвать на чаек. А может потом еще и на сером ланосе покататься...)
Ну якщо сильно приглашать можуть приїхати..таке бува

Они поняли что вы и близкие непробиваемы, поэтому действуют через дальних родственников и левых людей.
[/Qото скоріш за все....тільки ж логіки ніякої - якщо не вийшло через рідню - то через цих і подавна

Вроде читаю форум и успокоилась, а сегодня опять накрыло. Уже не знаю что делать. Хоть лезь в петлю. Постоянные звонки и смс. А если на работу опят позвонят, что делать.Сил уже нету просто.

Така ж сама ситуація подзвонив до чужих вже мені людей (сім'ї колишнього чоловіка) написали в вайбері усі їхні данні номер телефону, адресу,де працює і плюс погрози... прострочки від тижня до 3 місяців, кожного ранку прокидаюся і думаю що буде сьогодні

Вроде читаю форум и успокоилась, а сегодня опять накрыло. Уже не знаю что делать. Хоть лезь в петлю. Постоянные звонки и смс. А если на работу опят позвонят, что делать.Сил уже нету просто.
Ну какая петля? Разве это стоит жизни? На работе скажите мошенники, не брала, не знаю. Трубку не берите у них и успокоитетесь

підтримую, те ж саме, ніби буває все гаразд, затихли, думаєш хух, ну хоч трохи попустило, а вони на тобі свинюку під носа....коли вже вони повиздихають або позакриваються, ну невже ж таки ніхто на них управу не може знайти?(
хоча якщо сина Мусійчука діставали, і їм за це нічого не було, то що вже тоді про простих смертних нас казати....

Назад
Угорі