Три дні тишини і взрив мозку.

• Автор теми Автор теми Надія3112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K

Надія3112

Only read
Дописи
138
Реакції
174
Бали
343
Надія3112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не дзвонили три дні.
Сьогодні прорвало їх.
З 9 ранку телефонують кожні 2-3хв.
Іншим шарашкам шансу просто нема додзвонитися.

Задовбали.
3 місяці пройшло, а вони ніяк не заспокоються

По мивине надо уточнить.
Если подорожала, то они будут ещё более агрессивными)
Самый лучший работник - голодный работник.

Не дзвонили три дні.
Сьогодні прорвало їх.
З 9 ранку телефонують кожні 2-3хв.
Іншим шарашкам шансу просто нема додзвонитися.

Задовбали.
3 місяці пройшло, а вони ніяк не заспокоються
Доброго ранку. У мене 4 місяць прострочки, і взрив мозку від понеділка і не тільки мені усім співробітникам, і їхнім сім'ям і моїй родині, і сосідам це просто якесь пекло, і на роботі усі до мене ходять зроби щось я кажу не знаю як і що, сказали з понеділка будуть зі мною розбиратись що це за дзвінки бо усіх це заморило уже. я з ними на зв'язок не вихожу, а вони наярюють у мене стоїть блокіровка на номера, але не спасає від людського гніву. Що робити з ними усіма не знаю ?
Доброго ранку. У мене 4 місяць прострочки, і взрив мозку від понеділка і не тільки мені усім співробітникам, і їхнім сім'ям і моїй родині, і сосідам це просто якесь пекло, і на роботі усі до мене ходять зроби щось я кажу не знаю як і що, сказали з понеділка будуть зі мною розбиратись що це за дзвінки бо усіх це заморило уже. я з ними на зв'язок не вихожу, а вони наярюють у мене стоїть блокіровка на номера, але не спасає від людського гніву. Що робити з ними усіма не знаю ?
А і синочок однієї з співробітниць сказав що розбирайтесь із нею бо якщо я почну то прославиться вона на увесь інтернет і на усю краю і на телебачення він також звернеться ?

А і синочок однієї з співробітниць сказав що розбирайтесь із нею бо якщо я почну то прославиться вона на увесь інтернет і на усю краю і на телебачення він також звернеться ?
Якщо такий розумний то нехай тих хто дзвонить прославить.

І заблокувати їх неможливо 1 000 000 різних номерів
Чи є можливість закрити їх за тіло?
Поки що за 3 місяці ніяких пропозицій від них.
Олні погрози і шалені відсотки

І заблокувати їх неможливо 1 000 000 різних номерів
Чи є можливість закрити їх за тіло?
Поки що за 3 місяці ніяких пропозицій від них.
Олні погрози і шалені відсотки
11 месяцев прострочки,сумма остановилась на теле кредита и проценты до прострочки,тело не предлагали ни разу..

Назад
Угорі