Щоденник Третій пішов.....

Дописи
273
Реакції
126
Бали
5125
Так же как все...как все. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора зайшла в просрочку по третьому мфо...перші два це манивео і май кредіт, ще близько 7 почнуться вот вот,страшно,моторошно...

Так же как все...как все., Не, ну а чего бояться то?) Голос в трубке скажет что угодно, но надо бы мозг включать и начинать понимать, что это лишь пустой трёп и не более.

Алекс кредит пробує щодня списувати з карточки 50 грн...питання?вона заблокована в особистому кабінеті,то як вони роблять ті спроби списання?

Хто зна як))) я і не заморочуюся))))
Це їхні проблеми))))
Я вирішую всі питання через суд... До речі ,всіх туди ,,посилаю"))))))))

Алекс кредит пробує щодня списувати з карточки 50 грн...питання?вона заблокована в особистому кабінеті,то як вони роблять ті спроби списання?
Зауважте, спроби, а не списання. Так, картка заблокована банком, але це не заважає скористатись її реквізитами. Ви так само можете спробувати оплатити нею покупку, наприклад. І оплата (спроба списання) так само буде відхилена.

Зауважте, спроби, а не списання. Так, картка заблокована банком, але це не заважає скористатись її реквізитами. Ви так само можете спробувати оплатити нею покупку, наприклад. І оплата (спроба списання) так само буде відхилена.
Я випадково так зробила ))) забула що картку заблокувала)) на гарячу лінію аж дзвонила)))))

Мені також майже щодня приходять смс що відмова на 50 грн. Як мені пояснили в банку, що потрібно повністю закрити рахунок і відкрити новий. Те що ми міняємо картки не змінює рахунок, до нього просто привязують нову картку, тому нам приходять сповіщення про спроби зняття 50грн

Вчора брат скинув...но так як вона тільки з 9 числа за працювала тому не знаю як вони вирішують наярювання третім лицям...та і скарга моя була #000107

Назад
Угорі