треба дізнатись адрес якось шараги знаходиться або на вул. Житомирській або біля метро Житомирська

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! Знову створюю тему, прошу поради як мені далі бути і куди писати? Короче така ситуація хто тут є з Києва , треба дізнатись адрес якось шараги знаходиться або на вул. Житомирській або біля метро Житомирська. Говорить мені свекруха шо вчора зустріла там одну знайому ,цієї знайомої чи то сестра чи якась там родичка працює з якихось контор і питала іі чи вона мене не знає і так далі , прізвище моє відоме бо чол брат робив у них комп ,і здається шо дала тій своїй родичці його ном телефону шо він мені передав і т.д ,ше якісь. Падли намагаються також з його кредитної карточки зняти гроші ,наголошую він відношення ніякого до мене немає крім як брат мого чоловіка. Тепер у мене питаня чи мала право та працівниця якогось МФО питати в своєіі родички за мене ,а ця вже передає через мою свекруху,і також чи мають вони право знімати гроші майже посто поготів мені людини . Люди поможіть шо мені і як робити, сьогодні тільки виписали з лікарні,мені хочеться десь втікти десь подітись або шось зробити собі

Танюня, возле м. Житомирская несколько шараг... Ул. Житомирской нет, есть Большая Ж. и Малая Ж.)
Вы до сих пор не заблокировали карту?
Успокойтесь, они по прежнему не имеют права дальше чем писать и звонить.

Танюня, а не сочиняет ли ваша свекруха? Какая-то фантастическая история. Никто еще не снимал деньги с карточек левых людей за чужие кредиты

Могут снимать, если с нее делали оплаты. Не имеют права, но могут.

Никто еще не снимал деньги с карточек левых людей за чужие кредиты
Вы явно не состояли в сговоре с третими лицами, когда аферистничали с мфо)) им многим пофиг на чью карту давать и с чьей снимать...)

Вы явно не состояли в сговоре с третими лицами, когда аферистничали с мфо)) им многим пофиг на чью карту давать и с чьей снимать...)
Карта брата мужа?! Не слишком ли сложная схема

Если с нее делали проплату, то они могут снять с нее деньги. А в банке потом хрен что докажешь.
Та понятно. Но это вообще отчаянная мера делать оплату с карты брата мужа. Почему не с карты троюродной бабушки? Я обычно так делаю пролонгации

Та понятно. Но это вообще отчаянная мера делать оплату с карты брата мужа. Почему не с карты троюродной бабушки? Я обычно так делаю пролонгации
Ну что сказать, меня бог миловал. Один раз хотела с карты босса оплатить, а ему наличкой вернуть. Хорошо что не сделала так, был бы трабл сейчас.

читаю але ця юрунда купи не тримається взагалі, якась там зустріла якусь яка через якусь сестру якоїсь в якої комп робив якийсь злила якійсь інфу

c4ae68f14c05c0f92286a549b6e35cad.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі