Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! Знову створюю тему, прошу поради як мені далі бути і куди писати? Короче така ситуація хто тут є з Києва , треба дізнатись адрес якось шараги знаходиться або на вул. Житомирській або біля метро Житомирська. Говорить мені свекруха шо вчора зустріла там одну знайому ,цієї знайомої чи то сестра чи якась там родичка працює з якихось контор і питала іі чи вона мене не знає і так далі , прізвище моє відоме бо чол брат робив у них комп ,і здається шо дала тій своїй родичці його ном телефону шо він мені передав і т.д ,ше якісь. Падли намагаються також з його кредитної карточки зняти гроші ,наголошую він відношення ніякого до мене немає крім як брат мого чоловіка. Тепер у мене питаня чи мала право та працівниця якогось МФО питати в своєіі родички за мене ,а ця вже передає через мою свекруху,і також чи мають вони право знімати гроші майже посто поготів мені людини . Люди поможіть шо мені і як робити, сьогодні тільки виписали з лікарні,мені хочеться десь втікти десь подітись або шось зробити собі