- Дописи
- 1791
- Реакції
- 3903
- Бали
- 2330
Sofos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дааа, ммм... Вопрос остается прежним: Где вы таких находите?)))З виду коли вони познайомилися був нормальний адекватний хлопец.Вони не жили разом.Познайомилися в інституті.Почали зустрічатися.2 роки зустрічалися.Як у молодих людей спорилися мирилися...а потім зайшла мова за сумістне проживання.Хотіли арендувати квартиру.Він і вчився і працював.Вона теж.Про дітей не було мови поки не отримають дипломи.Мама запросила іх на обід і щоб ближче познайомитися з негодяйкой яка хотіла забрати іі синочка від матусі.Вона нормалтна жінка.Ходяча.Ще працює.Себе обслуговує.І нормально заробляє.Але через тиждень після знайомства він почав включати задню.Нам ще рано жити.Нам не вистачатиме.І тд......а потім проговорився і сказав і мама сказала що мені не пара...я достойний кращоі.і все він пішов від неі.Ій зараз 32 роки.В неі є сімя.Чоловік .3 дітей.3Му 5 місяців.За останніми даними іі колишній хлопець на великдень привів знайомитися свою дівчина.Після слів карантин і які можуть бутти діти зараз карантин ми іх не прокормимо його з тією дівчиною бачили востаннє.ось так....інколи спілкуєшся з людиною і не можеш гавіть які сюрпризи здатна принести така зустріч....і я скажу таких велика кількість.Скільки в мене подруг які живуть і змиряються з тим що чоловік 3ю частину зарплатні віддає мамі.Я звісно не проти допомоги батькам.І ми теж допомагаємо.Але коли дівчина каже що похолодає а мені нема чого вдягнути в тебе скоро зарплата давай мені щось купимо із одягу теплого то чолрвік каже нема....я мамі обіцяв дати на комуналку.Ще б я зрозуміла якби людині треба була допомогі і все таке....але коли так.....