Травля родственниками за долги по кредитам

• Автор теми Автор теми Helen79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 223
  • Перегляди Перегляди 7K
З виду коли вони познайомилися був нормальний адекватний хлопец.Вони не жили разом.Познайомилися в інституті.Почали зустрічатися.2 роки зустрічалися.Як у молодих людей спорилися мирилися...а потім зайшла мова за сумістне проживання.Хотіли арендувати квартиру.Він і вчився і працював.Вона теж.Про дітей не було мови поки не отримають дипломи.Мама запросила іх на обід і щоб ближче познайомитися з негодяйкой яка хотіла забрати іі синочка від матусі.Вона нормалтна жінка.Ходяча.Ще працює.Себе обслуговує.І нормально заробляє.Але через тиждень після знайомства він почав включати задню.Нам ще рано жити.Нам не вистачатиме.І тд......а потім проговорився і сказав і мама сказала що мені не пара...я достойний кращоі.і все він пішов від неі.Ій зараз 32 роки.В неі є сімя.Чоловік .3 дітей.3Му 5 місяців.За останніми даними іі колишній хлопець на великдень привів знайомитися свою дівчина.Після слів карантин і які можуть бутти діти зараз карантин ми іх не прокормимо його з тією дівчиною бачили востаннє.ось так....інколи спілкуєшся з людиною і не можеш гавіть які сюрпризи здатна принести така зустріч....і я скажу таких велика кількість.Скільки в мене подруг які живуть і змиряються з тим що чоловік 3ю частину зарплатні віддає мамі.Я звісно не проти допомоги батькам.І ми теж допомагаємо.Але коли дівчина каже що похолодає а мені нема чого вдягнути в тебе скоро зарплата давай мені щось купимо із одягу теплого то чолрвік каже нема....я мамі обіцяв дати на комуналку.Ще б я зрозуміла якби людині треба була допомогі і все таке....але коли так.....
Дааа, ммм... Вопрос остается прежним: Где вы таких находите?)))

А є сімі які бачили завжди картинку гарного життя а коли сталося щось в сімі або хврроба або втратив роботу і треба іти і працювати ото випробування...так і перевіряється чоловік і дружина

В мене в кожній 3й знайомій сімі такі відносини.Посварилися він взяв одяг і поіхав до матусі.А вона з дитиною вдома сидить
Вы живёте в страшном месте! Не боитесь , что муж заразится?)

Дааа, ммм... Вопрос остается прежним: Где вы таких находите?)))
Я навіть і не знаю.....річ у тім він себе як мамин сина ніяк не проявляв.Не жадібний.Сам собі речі купував.Ну продукти купував.і тд...вона навіть не зрозуміла де упустила той момент

Вот-вот))) Я тоже подумала. Девушка попала в какую-то заколдованную долину муд.аков))) Надо срочно выбираться. Действительно, по ходу это заразно. Такое по страшнее короновируса будет ?

Я навіть і не знаю.....річ у тім він себе як мамин сина ніяк не проявляв.Не жадібний.Сам собі речі купував.Ну продукти купував.і тд...вона навіть не зрозуміла де упустила той момент
Ну, у него уже есть в жизни любимая женщина. И это - мама. Остальные не выдерживают конкуренции.

В мене в кожній 3й знайомій сімі такі відносини.Посварилися він взяв одяг і поіхав до матусі.А вона з дитиною вдома сидить
ee0adcc232e7.webp

Вы живёте в страшном месте! Не боитесь , что муж заразится?)ми

В нас в сімі заведено проблеми вирішувати.А не до матусь тікати.До хорошого не доведе.А зі знайомими ми бачимося рідко.Так більше по телефону.Ми з чоловіком 6 років разом.І навіть в думках не було зібрати речі і до мами.А мудрі мами ніколи не лізуть у молоді сімі.
Маємо що маємо....зараз все перевернулося....жінки помінялися ролями з чоловіками...

В нас в сімі заведено проблеми вирішувати.А не до матусь тікати.До хорошого не доведе.А зі знайомими ми бачимося рідко.Так більше по телефону.Ми з чоловіком 6 років разом.І навіть в думках не було зібрати речі і до мами.А мудрі мами ніколи не лізуть у молоді сімі.

Маємо що маємо....зараз все перевернулося....жінки помінялися ролями з чоловіками...
Вот и я говорю, с такими знакомыми из волшебной долины нужно соблюдать карантин :sarcastic:

Вообще-то, если у свекрови есть муж, она больше своими делами занята. Опять же есть с кем поскандалить.

Babaika, а моя свекровь и не приняла бы назад. Еще б и по шее надавала))) Женило выросло—будь мужиком, учись решать проблемы. Мне тоже денег мало давал, так я в мфо влезла. Спрашивает как? Ну, говорю, ты ж хотел, чтоб я заробатывала больше, ну так я только так смогла, не на трассу ж идти))) Свекровь ему по шапке надавала, что бедные девочки, видать, от голода кредитов набрались. Теперь все норм, каждый день спрашивает есть ли денюжка)))

Вообще-то, если у свекрови есть муж, она больше своими делами занята. Опять же есть с кем поскандалить.
Ну це факт ви праві....такі хлопчики виростають в тих сімях де виховувала одна мама і опікала своє чадо...Хоча в мене чоловік рано залишився без батька і йому ніколи було думати про соплі..треба було думати як заробити на хліб і жив при цьому з мамою однією.То я про те що він мамин синок не можу сказати.
Babaika, а моя свекровь и не приняла бы назад. Еще б и по шее надавала))) Женило выросло—будь мужиком, учись решать проблемы. Мне тоже денег мало давал, так я в мфо влезла. Спрашивает как? Ну, говорю, ты ж хотел, чтоб я заробатывала больше, ну так я только так смогла, не на трассу ж идти))) Свекровь ему по шапке надавала, что бедные девочки, видать, от голода кредитов набрались. Теперь все норм, каждый день спрашивает есть ли денюжка)))
Мудра свекруха

всю жизнь рыдала из дня в день, что у меня нет ни парня ни детей. Теперь переосмыслила ету ситуацию.
Мужики м*даки !!! Никогда в етом не сомневалась . А дети вырастут , и вот тогда ему вернется , вот тогда поймет !
Что ж Вы так по всем прошлись ? Есть и нормальные, но мы их просто пока не встретили.

Потому что женщины перестают быть слабыми,или боятся себя такими показать!И когда мужчина говорит,что занят нам проще взять и сделать все самой.Хотя по факту хочется другого....

2020-08-19-1597867747.webp

А чем тебе трасса не угодила?)

Назад
Угорі