ТОВ "НЕО СОЛАР" взыскал сумму долга через частного нотариуса

• Автор теми Автор теми Габело
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Обовязково іти і суд! Тільки схаваєте цих, відразу інші посипляться. Тим більше, якщо багато боргів. Знаю людину в якої 7 ВП, а все прчалося з того що вирішила 2 оплатити.

Обовязково іти і суд! Тільки схаваєте цих, відразу інші посипляться. Тим більше, якщо багато боргів. Знаю людину в якої 7 ВП, а все прчалося з того що вирішила 2 оплатити.
Ця людина з форуму??

Ого... капец... а какие конторы?

Ця людина з форуму??
Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, ****** бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50й

Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, д*біли бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50й
Направте її на форум. Бо психологічно важко самій(сама знаю)(((
Хотілося б з нею познайомитися!))

Ёшкин кот.... вот это железный человек, ваша коллега... Зовите к нам на форум. Как бы там ни было.... но даже самый стойкий дрогнет при таких раскладах....

Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, д*біли бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50й

Назад
Угорі