Yanulya
Форумчанин
- Дописи
- 650
- Реакції
- 586
- Бали
- 5255
Yanulya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А сколько было???11,700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сколько было???11,700
А тіло яке?11,700
В кашаків тіло 6000?В мене тіло 6000.що хочуть ,вже навіть не знаю..
1800А тіло яке?
Я щось неправильно зрозуміла,сподіваюся?
А в ЛК какая была сумма долга?
В ЛК давно не заходила, по смс которые они мне слали последняя сума была чуть больше 10 тыс...А в ЛК какая была сумма долга?
Да(((В кашаків тіло 6000?
Значит примерно ту же сумму и взыскали... А то вдруг чего...чтобы знать...В ЛК давно не заходила, по смс которые они мне слали последняя сума была чуть больше 10 тыс...
Ця людина з форуму??Обовязково іти і суд! Тільки схаваєте цих, відразу інші посипляться. Тим більше, якщо багато боргів. Знаю людину в якої 7 ВП, а все прчалося з того що вирішила 2 оплатити.
Ого... капец... а какие конторы?Обовязково іти і суд! Тільки схаваєте цих, відразу інші посипляться. Тим більше, якщо багато боргів. Знаю людину в якої 7 ВП, а все прчалося з того що вирішила 2 оплатити.
Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, ****** бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50йЦя людина з форуму??
Направте її на форум. Бо психологічно важко самій(сама знаю)(((Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, д*біли бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50й
З мфо монетка, алекси,с*ськи, кредит +, остальне банкиОго... капец... а какие конторы?
Понятно. Две из этого списка у меня уже есть. ?З мфо монетка, алекси,с*ськи, кредит +, остальне банки
Це моя колега, може і є на форумі, не знаю. На роботі насилу добилися щоб з неї 50% на всіх відраховували, а то хотіли всю зп відраховувати, щей винна залишалася, д*біли бл...ть. Зараз по 3 в суд подала, заяви про забезпечення позову задовольнили то не відраховують на ці, а толку всеодно - 50й
А попередні як 4 іп?всі знесли?Це капець)))) якщо вони з'являться в мене ----будуть п'ятими((((((
В процесі!!А попередні як 4 іп?всі знесли?