Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю з перемогою. В останній час більш-менш напрочуд гарні рішення. Сьогодні моєму здивуванню не було меж! За 22 дні КОАС розглянув справу та ухвалив рішення, по перерахунку пенсії чорнобильцю.... ще й вийшовши при цьому за межі позовних вимог.
Навзаєм вітаю), 22 дні???, по строках взагалі без коментів, а по суті спорів пенсійні питання зовсім не мої)))Вітаю з перемогою. В останній час більш-менш напрочуд гарні рішення. Сьогодні моєму здивуванню не було меж! За 22 дні КОАС розглянув справу та ухвалив рішення, по перерахунку пенсії чорнобильцю.... ще й вийшовши при цьому за межі позовних вимог.
Я сам здивований до безмежжя. І чомусь одразу згадується справа по стягненню безпідставно набутих та моральної шкоди з Приват Банку.... яка мусолиця в одному з районних судів вже 2 рік.Навзаєм вітаю), 22 дні???, по строках взагалі без коментів, а по суті спорів пенсійні питання зовсім не мої)))
В мене спір з податковою з 2022 року в Київському окружному адмін. до травня цього року був, зараз ще в апеляції буде невідомо скількиЯ сам здивований до безмежжя. І чомусь одразу згадується справа по стягненню безпідставно набутих та моральної шкоди з Приват Банку.... яка мусолиця в одному з районних судів вже 2 рік.
Справу виграли?В мене спір з податковою з 2022 року в Київському окружному адмін. до травня цього року був, зараз ще в апеляції буде невідомо скільки
ні, оскаржилаСправу виграли?
Це вже гірше. Ап. адмін. суди неохоче скасовують рішення ОАС. Але у Вас повинно все "зростися"ні, оскаржила
як сказала представник податкової, коли в іншій справі програла податкова щодо зобов*язань юр. особи, що за будь-яких умов проходити будемо всі інстанції, у них вказівка на оскарження. Тому в апеляції справа була б і за іншого результату. Там дурниця по суду першої інстанції дійсно, тому чекатиму вирішення в апеляціїСправу виграли?
Отримують вказівки звертатися до апеляції без винятку всі держ.установи.... така державна політика держави у відношенні до звичайного громадянина. Нещодавно був суд в Черкаському ОАС.... людині 1965 р.н. пенсійники не врахували ЖОДНОГО року трудового сажу до 2000р ! Як наче людини й не існувало....як сказала представник податкової, коли в іншій справі програла податкова щодо зобов*язань юр. особи, що за будь-яких умов проходити будемо всі інстанції, у них вказівка на оскарження. Тому в апеляції справа була б і за іншого результату. Там дурниця по суду першої інстанції дійсно, тому чекатиму вирішення в апеляції
Це давно вибудована система. Спочатку прийняли непотрібний КАСУ замість того, щоб доповнити ЦПКУ розділом "Особливості розгляду справ, стороною якого є суб'єкт владних повноважень, у спорах щодо виконання ним адміністративно-розпорядчих функцій". Потім створили окремі "ручні" адміністративні суди.Отримують вказівки звертатися до апеляції без винятку всі держ.установи.... така державна політика держави у відношенні до звичайного громадянина.